Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Ma šta znam, moj je impotentan, pričamo o hipotetičkim situacijama
)))))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u mater mu pa valjda se istusira posle sexa pre nego dodje kuci![]()
...e, a znate sta mi je jos cudna pojava?
gace?
ides i yebes drugu zenu, ok, baja si,. kopljanik, mudonja, sve. ***** nebeski, ono, sve ti ide u zivotu. i posle ljubavnice seistusiras i mirises kao majska ruza, nista svaleracija, zeni kupis ulje Dijamant u povratku i euro krem tablu, da joj pokazes ljubav i onda stavis yebene gace u korpu za prljav ves.
e, kako official hanuma ne primeti bar nesto na gacama, ja ne znam. da li semenu tecnost, da li.. khm... drugu tecnost, da li dlake (ako se ljubafnica ne depilira)..znaci, moraju ili da menjaju gace, da imaju gacni stek ili zena svesno zmuri na inkriminisuce dokaze.
ili idu bez gaca?
dakle-gace.
Dakle ima ovo sa gaćama logike ali pričaću ti jednom u četiri oka.e, a znate sta mi je jos cudna pojava?
gace?
ides i yebes drugu zenu, ok, baja si,. kopljanik, mudonja, sve. ***** nebeski, ono, sve ti ide u zivotu. i posle ljubavnice seistusiras i mirises kao majska ruza, nista svaleracija, zeni kupis ulje Dijamant u povratku i euro krem tablu, da joj pokazes ljubav i onda stavis yebene gace u korpu za prljav ves.
e, kako official hanuma ne primeti bar nesto na gacama, ja ne znam. da li semenu tecnost, da li.. khm... drugu tecnost, da li dlake (ako se ljubafnica ne depilira)..znaci, moraju ili da menjaju gace, da imaju gacni stek ili zena svesno zmuri na inkriminisuce dokaze.
ili idu bez gaca?
dakle-gace.
a ne pomeri ih bas , nego proturi kitu kroz onaj slic na sredini.
jee, kako nemate pojma
i ja bogami skidam, to pomeranje u stranu, samo u filmovima izgleda lako. pomerim ih ja nekako, 'ajd ok, ali posle ih treba zadrzati tako, a pune ruke posla odozada ili gde vec.![]()
Dakle ima ovo sa gaćama logike ali pričaću ti jednom u četiri oka
e da i ya gatjhe
pa mism stvarno nisam nikad razmotavala gatje iz korpe da trazim tragove sperme.
a kad je prestao da spava sa mnom, pod izgovorom kako ga dete budi, pa ce u drugoj sobi, nisam ni morala..![]()
a ne pomeri ih bas , nego proturi kitu kroz onaj slic na sredini.
jee, kako nemate pojma
i ja bogami skidam, to pomeranje u stranu, samo u filmovima izgleda lako. pomerim ih ja nekako, 'ajd ok, ali posle ih treba zadrzati tako, a pune ruke posla odozada ili gde vec.![]()
Pa osim ako se nije prackao posle toga osetila bih itekako, čuj, pa gde ne bih, kad mu znam miris u svim fazama mogućim, al dobro, ja legnem pored njega pa ga njuškam dok spava))))
Kakve, sa šlicem na sredini?Je l' zaista još uvek postoje takve gaće?![]()
ja ne smem da kazem sta bih imala liki ce da me naskoci i da kaze kako opet moralishem
ne djasvi mene ta ideja od sexu sa dva likusa u istom danu. ne svidja mi se ni ideja o sexu kao nekoj obavezi.
ne svijda mi se za mene..ne smeta mi kod mojih drugarica, najdem sto opravdanja za njim..![]()
Dakle ima ovo sa gaćama logike ali pričaću ti jednom u četiri oka.
Doduše ja nisam dobila eurokrem blok nego kesicu čipsa.
Kako drugacije? Pa necu valjda i gace da skidam, ako mora jakna.
je l ga pojeo?A ja sam morala. Tražila sam da me boli dok se ne rasklopim na delove. A onda sam mu spremila ručak
naravno da postoje i super suJe l' zaista još uvek postoje takve gaće?
- - - - - - - - - -
Kakve, sa šlicem na sredini?
Postoje, kako ne postoje.... ja nosila pre neko veče.. muški primerak bokserica, podrazumeva se.
pokusavam da zamislim kako izgleda taj seks gde muskarac pomeri svoje gace u stranu i nikako mi ne ide
za zenske je vec druga prica![]()
Kakve, sa šlicem na sredini?
Postoje, kako ne postoje.... ja nosila pre neko veče.. muški primerak bokserica, podrazumeva se.