SEKSUALNA ISPUNJENOST: Sa ovakvim muškarcima žene najčešće varaju svoje muževe

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:rumenko:..sva sreća pa ovakvih hodajućih savršenstava nema baš puno, inače vam ne bih bila u koži...:lol:

Burak-%C3%96z%C3%A7ivit-hot-turkish-actor-3.jpg

Tacno si u pravu, ne moras da dokazujes. Ni jedan nema sanse pored ovakvog macana.

Ja bih vas sto citate kurir i sl srranja tukla javno na terazijama celim blokom tih novuna :lol:
Imam transfer blama samo dok citam ovakve tekstove

Moram se sloziti sa Prokom. Lijepe zene su pretezno lose u krevetu...to mogu reci iz svoga licnog iskustva...tako da, ako neko upraznjava sex ne mora da znaci da je i seksualno ispunjen, posto, treba malo i hemije i pored samog cina tako da...Prokin uvodni post ima smisla.

Stara prica o drugoj mladosti muskaraca polako dobija epilog u stvarnosti, ta prica je preslikavanje zenskih u pocetku fantazija, a malo kasnije, tacnije kad promene sredinu,

ispunjavanje svojih fantazija. Ne negiram potrebu tih zena, ali osudjujem dvolicnost svuda primetnu.

Nisu potrebni nikakve studije da bi se istina znala, recimo, neki dan sam gledao film snimljen mozda sedamdesetih u americi sa realnim prikazom stanja koje sada vlada i kod nas kao direktna kopija "civilizovanih" drustvenih sredina.

Stavise kod nas se ide i korak dalje u prikrivanju, pa se grade samostalna geta zena. Znate koliko je zenama vazna privatnost svog doma, e zadnjih 30setak godina

kupuju se stanovi planski, sto muskarcima cesto nije ni na kraj pameti, pa se cude sto njihova zena voli bas odredjeni grad ili kraj grada, a one koji raspolazu sa vise finansijske moci i vise stanova takoreci bespotrebno udaljenih.:)

Naivno je misliti da su dokone zene bas dokone, a sve znaju sta se desava u gradu i drzavi odlascima na pijacu ili u prodavnicu. Onda je naivno i misljenje o neukosti zene,

pa se pojavljuje paradoks da obrazovane zene zavide neobrazovanim itd. Poenta je da informacije od licnog znacaja teku nesmetano nezvanicnim zenskim krugovima.

eh nista ja to necu da citam kad bi se to desilo, to bi bio neko snazan, duhovit, inteligentan i totalno samouveren na zdravoj osnovi i da me gleda, sine, kao da nece nikad me pusti tako to kad se pusti masti na volju :zcepanje:
A kada se pojavi takav onda trazis slobodu. Onda ti je sve tesno i tesko, umesto da kazes ni ja tebe ne pustam vise. :)

Back