SEKSUALNA ISPUNJENOST: Sa ovakvim muškarcima žene najčešće varaju svoje muževe

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali, da li je dobro? Nije tu stvar samo do potencije i izdrzljivosti. Stvar je u tome da te neko oseti. A ne 3 sata drndanja. Za to mi ni ne treba muskarac. To mogu i sama.

Pa vidis u uvodnom postu sta istrazivanja kazu ,da nije bitno to jes ni nema vremena da se oseti i udje u dublji odnos,kao aj se malo porazgovaramo da vidimo intelektualni nivo pa ce sexic biti bolji:lol:

šta bi to konkretno značilo

Pa stvar je u tome da me osluskuje, oseti... I ja njega, naravno.
Tupavi su tu ograniceni. On sav ponosan nakon odnosa, a ti ne znas sta te je snaslo :lol:
I jaaako je vazan taj tretman posle... U seksu je sto sta dozvoljeno, sto oboma prija. A posle je vazno osetiti neznost i postovanje.

Pa stvar je u tome da me osluskuje, oseti... I ja njega, naravno.
Tupavi su tu ograniceni. On sav ponosan nakon odnosa, a ti ne znas sta te je snaslo :lol:
I jaaako je vazan taj tretman posle... U seksu je sto sta dozvoljeno, sto oboma prija. A posle je vazno osetiti neznost i postovanje.

e jbga ti pričaš o ljubavi a ne o inteligenciji

..a inteligentna a dobra sta ti radi?..:lol:

Ma cim sa mnom legne mora da je inteligentna:lol:kao svima i meni je postalo smor da se previse unosim emotivno u odnose i nadogradjujem u tom pravcu,bitnije da je dobra osoba i pozrtvovana za dublji odnos,nije mi bitno da se dopunjujemo intelektualno nimalo,mozemo ko deca da se ponasamo na tom nivou,ja se ne mesam u njihov posao niti previse o mom drvim,vidi se odusevljenje kad se pokaze snalazljivost i svestranost ali potenciram dopadanje na onom sto je meni kod devojaka bitno,pa im onda i uskracujem ono sto mislim da ne cini odnos cvrscim

Ma cim sa mnom legne mora da je inteligentna:lol:kao svima i meni je postalo smor da se previse unosim emotivno u odnose i nadogradjujem u tom pravcu,bitnije da je dobra osoba i pozrtvovana da dublji odnos,nije mi bitno da se dopunjujemo intelektualno nimalo,mozemo ko deca da se ponasamo na tom nivou,ja se ne mesam u njihov posao niti previse o mom drvim,vidi se odusevljenje kad se pokaze snalazljivost i svestranost ali potenciram dopadanje na onom sto je meni kod devojaka bitno,pa im onda i uskracujem ono sto mislim da ne cini odnos cvrscim
A veza?A brak ako se njoj 'oće?

Pravilo jedan je da zene varaju uvek i uvek sa muskarcem koji je, po njihovim kriterijumima, losiji od muza.
Pravilo dva kada varaju nista ih drugo ne zanima osim svoje zadovoljstvo i da ne budu uhvacene.
Pravilo tri mladji muskarac im daje sigurnost i osecaj da su mladje.

Pravilo cetiri je da takve veze, ako predjundividualnu vremensku granicu, sigurno unistavaju brak i samu sebe.

Ostala pravila vaze kao i za svaku drugu vezu.

Dakle, ako zelite da se resite zene, vodite je u mladja drustva materijalno obezbedjenih muskaraca.

Back