- Poruka
- 9.626
Пусти ти Миту, него да чујемо твоја мишљења на задату тему.Mita je malo konzervativan za takve stvari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пусти ти Миту, него да чујемо твоја мишљења на задату тему.Mita je malo konzervativan za takve stvari.
Baš se razumešaj ako je kombinacija zzm pa on u sredini a one nekako sa strane isprepletale jezike sa njegovim (druga opcija zbog noseva prosto nije izvodljiva!)
pa da kazes aj to jos nekako...
al ako je kombinacija mmz pa se medjusobno i njih dvojica balave...
diskasting!
Ovo mu dođe "vomiting foursome"
ne razumem se ,kako se troje ljube odjednom, niti zalim zbog togaBaš se razumeš
Nemam ženu.A da ti Sančo dovedeš u krevet jednog onako obdarenog vaterpolistu, pa da zajedno krenete na tvoju ženicu ?
Pa kad mu dosadi ženica ? ? ? ? ?![]()
Kakvu lovu i od koga?Ala je neko dobio lovu da plasira gluposti
ja biŠta iskreno mislite i ovoj vrsti zabave, tj seks u troje ili više ljudi, svinganje? Da li ste išta slično imali, imate li želju i prave ljude koji su povjerljivi u svojoj blizini da probate tako nešto? Da li bi se usudili da dovedete treću osobu u svoj krevet?
Pogledajte prilog 1326997
ma treba sve probat, jedan je zivot, ljudi nisu monogamnimmmm, dobra reklamaКолика год да је екипа,
сигуран сам да бих био најобдаренији, тако да... увек може!
Samo se stide. Tj nije lako naći takvu neku kombinaciju, ako si sama ili ako partner kada ga imaš nije za to.Moze, ali nema zena.
Sa partnerkom ne bih to radio nikada, kada sam slobodan to je druga stvar.Samo se stide. Tj nije lako naći takvu neku kombinaciju, ako si sama ili ako partner kada ga imaš nije za to.
eto, jos samo da nademo istomisljenice,bilo bi to dobro, kopka misao..Колика год да је екипа,

Naravno život brzo prođe i više nema.ja bima treba sve probat, jedan je zivot, ljudi nisu monogamni
E to je jako ambiciozno reći s obzirom da si napisao kolika god da je ekipa.Колика год да је екипа,
To je jako sebično od tebe i praviš diskriminaciju.Partnerka u intimnom smislu, ljubavi ....tu je granica, kad je covek slobodan onda i moze da eksperimentise u granicama neke normale i etike.
Zabole me.To je jako sebično od tebe i praviš diskriminaciju.
To je najlakše napisati.Zabole me.
Lepo ti odgovorio. U više navrata.To znači da ne bi mogao.
Mislila sam na drugo nešto, kada je žena sama treba naći još 2. Ali kada njen partner to želi lako može naći druga, par uvek lakše nekog nađe od sudara 3 osobeSa partnerkom ne bih to radio nikada, kada sam slobodan to je druga stvar.