Seks u troje ili možda u četvero?

ceo koncept prijatelja sa povlastivama je da svako radi šta hoće a da se kresnu kada oboma odgovara. Čim počnu emocije da rade postaje veza
A šta misliš da li je emocija i posesivnost? Recimo ima ljudi koji bi i bili sa drugima, ali ne žele ta osoba da bude sa drugima. Dakle, nemaju preterane emocije ili nikakve, ali su posesivni. To je onda šta? Lično, ja bih se distancirala od takvih ako ne želim vezu.

A šta misliš da li je emocija i posesivnost? Recimo ima ljudi koji bi i bili sa drugima, ali ne žele ta osoba da bude sa drugima. Dakle, nemaju preterane emocije ili nikakve, ali su posesivni. To je onda šta? Lično, ja bih se distancirala od takvih ako ne želim vezu.
pa sad.. posesivnost se ne ogleda samo u seksu. Obično se posesivnost primeti mnogo ranije

Caj ili dobar sex, caj ili dobar seks..prosto ne mogu da se odlucim..
A zasto onda nisi u kombinaciji?
Msm ovde je uvek neka krajnost
Kombinacija je sinonim
Za odlican seks
Fwb takodje
Kao sto kombinacija samo kresne i navuce gace i otperja u mrak

A veza, veza je kuvanje caja, seks jednom u pola godine i strikanje nakurnjaka da dragi ne nazebe

A zasto onda nisi u kombinaciji?
Msm ovde je uvek neka krajnost
Kombinacija je sinonim
Za odlican seks
Fwb takodje
Kao sto kombinacija samo kresne i navuce gace i otperja u mrak

A veza, veza je kuvanje caja, seks jednom u pola godine i strikanje nakurnjaka da dragi ne nazebe
e necu da ti kazem u kakvim sam kobinacijama.

Šta iskreno mislite i ovoj vrsti zabave, tj seks u troje ili više ljudi, svinganje? Da li ste išta slično imali, imate li želju i prave ljude koji su povjerljivi u svojoj blizini da probate tako nešto? Da li bi se usudili da dovedete treću osobu u svoj krevet?
Pogledajte prilog 1326997
A da ti Sančo dovedeš u krevet jednog onako obdarenog vaterpolistu, pa da zajedno krenete na tvoju ženicu ?
Pa kad mu dosadi ženica ? ? ? ? ? :kafa:

Back