Seks u troje ili možda u četvero?

Ima tu dama na forumu,koje su bile u takvim kombinacijama,i koliko sam razumeo nijedna nije bila oduševljena tim činom posle,upravo iz navedenog razloga.
Voleo bih da me demantuju,ako nisam u pravu i ako budu htele ponovo da pišu o tome.
Onda takve iz pogrešnih razloga ulaze u trojku.
Msm, šta će u trojki ako neće se potruditi oko zadovoljstva a ne samo očekivati da ona bude više i bolje zadovoljena od ove druge?

Sadik-Hadzic-Ko-umije-njemu-dvije-MINT_slika_O_102761219.jpg

Ma viđam se sa više dama,ali dve od njih,baš obožavaju sex.Ispunjavaju mi svaku želju,čak i znaju jedna za drugu.
Jedna mi je ,u nekoj šali,i predložila da probamo u troje.
Da sam mladji,pristao bih bez razmišljanja,a ovako bi se opteretio time da li mogu da zadovoljim obe u isto vreme,i da li bih povredio onu drugu,ako to ne bih uspeo,pa na kraju ostao bez obe.
Nije to kao na filmu,gde su plaćeni i dopingovani za to.
zadrži ti ovako njih dve naizmenično. savet žene :)

zadrži ti ovako njih dve naizmenično. savet žene :)
Ma ovako je dobro,pogotovo što obe dame imaju nekog,jedna ima muža,nekog propalog pijanog šofera tipa sinnke,a druga momka sa kojim je godinama.
Njima nedostaje povremena strast,isto kao i meni i tako se i nalazimo.
Nema velikih priča,muvanja,laganja,obećavanja i sl.,nema nikakvih obaveza.
Veruju mi,i znaju da sa mnom nikada neće imati problema.
Neverovatne stvari sam doživeo od ovih dama i ponekad sam pomislim da sam zaista srećan u tom pogledu.
Desi se doduše,ponekad i neki neuspeh.
Imao sam i veliku želju da ugostim i jednu stvarno lepu forumašicu,ali na žalost ta želja nije bila obostrana i nije došlo do realizacije,
a verujem da bi nam bilo zaista lepo i nezaboravno.

Ma ovako je dobro,pogotovo što obe dame imaju nekog,jedna ima muža,nekog propalog pijanog šofera tipa sinnke,a druga momka sa kojim je godinama.
Njima nedostaje povremena strast,isto kao i meni i tako se i nalazimo.
Nema velikih priča,muvanja,laganja,obećavanja i sl.,nema nikakvih obaveza.
Veruju mi,i znaju da sa mnom nikada neće imati problema.
Neverovatne stvari sam doživeo od ovih dama i ponekad sam pomislim da sam zaista srećan u tom pogledu.
Desi se doduše,ponekad i neki neuspeh.
Imao sam i veliku želju da ugostim i jednu stvarno lepu forumašicu,ali na žalost ta želja nije bila obostrana i nije došlo do realizacije,
a verujem da bi nam bilo zaista lepo i nezaboravno.
Koja li je to samo forumašica, a da se uplašila i odoljela pozivu? 🙂

Jedna je stvar da ako sam par sa nekim mi se viđamo još sa nekim osobama, kada znam da smo zajedno da se volimo i to.. onda je to jedno. A sasvim drugo te kombinacije i to.. onda nisam sigurna da li smo par, najčešće nismo i onda sve deluje nesigurno, ne znam da li bih mogla da se opustim, deluje da ne bih, osim ukoliko ne cugnem par čašica :)

Imala sam razgovor sa jednim tipom sa kim sam s eposle i našla, ali pre toga mi je ponudio da budem sa njim i njegovim bratom. Kaže opustićemo se malko uz piće, videćeš biće ekstra, malo se družimo i to, slušamo muzu, pa poljupci pa lagano... I tako on to lepo upakovao da mi se svidi. Ali čim sam se ujutru probudila kažem koji moj, ko je bre taj, možda neki idiot, treba da me zatvore u stan i ko zna šta da mi se desi i tako sam odustala. Znači, tako neke kombinacije preko neta ne dolaze u obzir. Mora biti sigurno. Zato su srećne žene koje imaju muževe ili stalne partnere kojima to ne bi bio problem da organizuju.

Imala sam razgovor sa jednim tipom sa kim sam s eposle i našla, ali pre toga mi je ponudio da budem sa njim i njegovim bratom. Kaže opustićemo se malko uz piće, videćeš biće ekstra, malo se družimo i to, slušamo muzu, pa poljupci pa lagano... I tako on to lepo upakovao da mi se svidi. Ali čim sam se ujutru probudila kažem koji moj, ko je bre taj, možda neki idiot, treba da me zatvore u stan i ko zna šta da mi se desi i tako sam odustala. Znači, tako neke kombinacije preko neta ne dolaze u obzir. Mora biti sigurno. Zato su srećne žene koje imaju muževe ili stalne partnere kojima to ne bi bio problem da organizuju.
xaxa

Tako da što sam starija deluje mi da bih ove stvari iz teme više volela sa stalnim partnerom koga volim. I on mene svakako. I onda tako malo zajedno švrljamo po potrebi.
Po kakvoj to potvrdi?
Kad dođe do zasićenja, dosade ili šta već? Šta podrazumjevaš "po potrebi"? D li je to neka prilika koja se pojavi i ne možeš joj odoljeti ili šta?

Logično tako nešto se samo može uraditi sa osobama koje se između sebe poznaju i imaju veliko povjerenje da će sve ostati između njih samih, da neće biti hvalisanja itd.
Ja sam muškarac i ne bih na manje pristao da nekima nepoznatim koje ne poznajem i mogu uokolo pričati poslije. Diskrecija mora biti stopostotna.

Poslednja izmena:
Po kakvoj to potvrdi?
Kad dođe do zasićenja, dosade ili šta već? Šta podrazumjevaš "po potrebi"? D li je to neka prilika koja se pojavi i ne možeš joj odoljeti ili šta?
Ma ne, nego kada oboma dođe želja za tim da nešto malo promenimo, odemo u provod. Ako nekome ne možeš odoleti, on ili ja, to nije ovo što pričam. Mislila sam na zajedničku akciju. Sve je to doduše teorijski :think:. Ali nisam daleko mentalno od toga. Osim što nemam nekoga sa kim se volim. :D

Logično tako nešto se samo može uraditi da osobama koje se između sebe poznaju i imaju veliko povjerenje da će sve ostati između njih samih, da neće biti hvalisanja itd.
Ja sam muškarac i ne bih na manje pristao da nekima nepoznatim koje ne poznajem i mogu uokolo pričati poslije. Diskrecija mora biti stopostotna.
Ma hvalisanje je najmanji problem, ja sam slobodna osoba, meni to nije moralni problem niti bi se stidela kada bi se pročulo, meni je više do osećaja sigurnosti da mi se ništa nepredviđeno neće dogoditi. To može samo sa pouzdanim osobama.

Back