- Poruka
- 43.005
lepo napišeš paran broj iz skupa Ntacno, i ja se gadim orgija.
Samo 2+2, 2+2+2...........al nikako 1+2, 1+3...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo napišeš paran broj iz skupa Ntacno, i ja se gadim orgija.
Samo 2+2, 2+2+2...........al nikako 1+2, 1+3...........
znači mora peticaTrojka je slaba ocena

Detalji nas interesuju..Probala jesam kad sam imala 20 godina
takoepa čekaj, kako si onomad u drugoj temi napisao da je super imati prijateljicu za sex?
znači prijateljicu, ali da se ne deli sa drugima?![]()
Pa čekaj, sad me zanima, ako ste smao prijatelji kako može da se traži neka vernost? Ili se ne traži već to tako spontano ispadne da ste oboje sami? I koliko to onda može da traje? ZAšto takav odnos ne nazvati vrstom veze, zašto prijateljstvo?
Koliko sam razumeo temu, u pitanju je seks utroje ili više?Pa čekaj, sad me zanima, ako ste smao prijatelji kako može da se traži neka vernost? Ili se ne traži već to tako spontano ispadne da ste oboje sami? I koliko to onda može da traje? ZAšto takav odnos ne nazvati vrstom veze, zašto prijateljstvo?
Ala je neko dobio lovu da plasira glupostiŠta iskreno mislite i ovoj vrsti zabave, tj seks u troje ili više ljudi, svinganje?
Zašto?
mhm, ali si naveo kao odgovor da ne voliš da deliš, pa me to zagolicaloKoliko sam razumeo temu, u pitanju je seks utroje ili više?
prijatelj sa povlasticama nije isto što i vezamhm, ali si naveo kao odgovor da ne voliš da deliš, pa me to zagolicalo
ajd da ne davim dalje... ok. Nije ovo ta tema. No, obično je razlika u nekoj vernosti, tj ako je prijatelj da ne pitaš da li je bio/bila sa nekim drugim. Ali ok, možda i takvo prijateljstvo može duže da postoji a da ljudi ne budu i sa drugima, već verni.prijatelj sa povlasticama nije isto što i veza
Ja to ne mogu da doživljavam kao deo veze, već samo kao deo neke sex kombinacije.Kada partner izađe sa predlogom za trojku, to je pravo vreme da počneš da brineš.
Pravo vreme da shvatis koliko mu zapravo znacisKada partner izađe sa predlogom za trojku, to je pravo vreme da počneš da brineš.
Upravo tako, nema šta da se doda ni oduzme.Ja to ne mogu da doživljavam kao deo veze, već samo kao deo neke sex kombinacije.
Sa partnerom sa kojim se volim to ne mogu da zamislim, ali mogu sa kombinacijom, tj sa nekim sa kim se samo sexam iz zadovoljstva, ali nema tih 1 na 1 emocija.
ceo koncept prijatelja sa povlastivama je da svako radi šta hoće a da se kresnu kada oboma odgovara. Čim počnu emocije da rade postaje vezaajd da ne davim dalje... ok. Nije ovo ta tema. No, obično je razlika u nekoj vernosti, tj ako je prijatelj da ne pitaš da li je bio/bila sa nekim drugim. Ali ok, možda i takvo prijateljstvo može duže da postoji a da ljudi ne budu i sa drugima, već verni.