Sančo Panča
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Misliš da bi do kraja izdržao to rata tata ta?I to da se poredjaju jedna do druge i malo dodiruju dok idem redom i ratata ra ta ratata ra ta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš da bi do kraja izdržao to rata tata ta?I to da se poredjaju jedna do druge i malo dodiruju dok idem redom i ratata ra ta ratata ra ta
Bih brate. Bih! Zato sto bih izdelio na rate.Misliš da bi do kraja izdržao to rata tata ta?
Pa za nju vrv. Dok se ja macujem gore iznad nje. No no.. Ili znas kako. Aj kao da razmislim... Ali onda ona da dovede 10 brqzilkwih nquljenih goozicq vrelih onako da prsti. Ne mislim na one velike, nego karnevalkse one, vitkr, mesnate al vitke ko gazele.Mislim da rivalitet u ovom slučaju i jeste nešto pozitivno.![]()
Mislim da npr u trojci dvije žene i jedan muškarac nije cilj da muškarac to mora na rate podojeliti. Nego kad su se svi već upustili u tako nešto, da se svi potrude kao jedan da budu zadovoljni i to maksimalno. Ako me kapiraš šta hoću da kažem?Bih brate. Bih! Zato sto bih izdelio na rate.
E sad baš 10. na to uopšte nisam mislio niti je realno da se tako nešto desi.Pa za nju vrv. Dok se ja macujem gore iznad nje. No no.. Ili znas kako. Aj kao da razmislim... Ali onda ona da dovede 10 brqzilkwih nquljenih goozicq vrelih onako da prsti. Ne mislim na one velike, nego karnevalkse one, vitkr, mesnate al vitke ko gazele.
Pa ja na to nekako gledam vise emocionalno i psiholoski. U smislu faktora dobrog odnosa, nego tehnicki. Tioa sad kao svi u vozic, ona lize onoj, ona lize ovoj a ova meni pusi a ja lizem ovoj prvoj.. Mmm ne ide tako.. Moze iz zabave dodse, ali treba da dodjemo do tog nivoa da smo toliko opusteni. A ovako... Gledajuci svoje okruzenje, kroz svoj senzibilitet.. Sujetan sam da barim da bi doslo do toga.. Kapiras?Mislim da npr u trojci dvije žene i jedan muškarac nije cilj da muškarac to mora na rate podojeliti. Nego kad su se svi već upustili u tako nešto, da se svi potrude kao jedan da budu zadovoljni i to maksimalno. Ako me kapiraš šta hoću da kažem?
Dobro ne mora 10, nek bude 9 i jedna sobarica.E sad baš 10. na to uopšte nisam mislio niti je realno da se tako nešto desi.
E upravo to i maksimalno uživanje bez ikakvog ustručavanja...Svingeraj je kako ko dodje i snadje se a Ovdje je rijec
o opustenostima i otvorenostima
i nema poslije privatnim sastajanjima
i odvajanjima jer,
onda se sve otima svrhama...i puca sve po savovima...
Ma to ne postoji u realnosti realno.Dobro ne mora 10, nek bude 9 i jedna sobarica.
Nema ništa od ovoga ako predhodno nema opuštenosti i potpunog povjerenja. Nisam ja baš ni mislio na vozić. Naravno da tu muškarac mora biti na nivou.Pa ja na to nekako gledam vise emocionalno i psiholoski. U smislu faktora dobrog odnosa, nego tehnicki. Tioa sad kao svi u vozic, ona lize onoj, ona lize ovoj a ova meni pusi a ja lizem ovoj prvoj.. Mmm ne ide tako.. Moze iz zabave dodse, ali treba da dodjemo do tog nivoa da smo toliko opusteni. A ovako... Gledajuci svoje okruzenje, kroz svoj senzibilitet.. Sujetan sam da barim da bi doslo do toga.. Kapiras?
Ne nego i one moraju biti na nivou.Nema ništa od ovoga ako predhodno nema opuštenosti i potpunog povjerenja. Nisam ja baš ni mislio na vozić. Naravno da tu muškarac mora biti na nivou.
Šta iskreno mislite i ovoj vrsti zabave, tj seks u troje ili više ljudi, svinganje? Da li ste išta slično imali, imate li želju i prave ljude koji su povjerljivi u svojoj blizini da probate tako nešto? Da li bi se usudili da dovedete treću osobu u svoj krevet?
Pogledajte prilog 1326997
Svako ko voli neka izvoli.Šta iskreno mislite i ovoj vrsti zabave, tj seks u troje ili više ljudi, svinganje? Da li ste išta slično imali, imate li želju i prave ljude koji su povjerljivi u svojoj blizini da probate tako nešto? Da li bi se usudili da dovedete treću osobu u svoj krevet?
I to je potpuno ok. Ne mora svaki odnos da bude dubok i intiman. Nekada je prosto uživanje.Svako ko voli neka izvoli.
Samo što je to onda ipak samo zabava, sex a ne emotivna veza u kojoj je sex intimni vrhunac odnosa muškarca i žene.
Neko bi rekao da je to stvar neraskidivog poverenja a neko da su u pitanju neiskreni razlozi prema baznom partneruŠta iskreno mislite i ovoj vrsti zabave, tj seks u troje ili više ljudi, svinganje? Da li ste išta slično imali, imate li želju i prave ljude koji su povjerljivi u svojoj blizini da probate tako nešto? Da li bi se usudili da dovedete treću osobu u svoj krevet?
Usudio bih se i imam zelju da probam, ali nisam toliko lud za tim.Da li ste išta slično imali, imate li želju i prave ljude koji su povjerljivi u svojoj blizini da probate tako nešto? Da li bi se usudili da dovedete treću osobu u svoj krevet?

Naravno upravo to.I to je potpuno ok. Ne mora svaki odnos da bude dubok i intiman. Nekada je prosto uživanje.
...poslije tri braka , ja i nijesam kompetentan za ovu ,-temu...