Seks u troje ili možda u četvero?

Ujebaste čitavu koncepciju intime i vođenja ljubavi. Ovo sad postaje kao sport, udri, trpaj, što više, što raznovrsnije. Katastrofa.
nije bas tako. Avanture, uzbudljivi zajednicki dozivljaji, pustolovine..........uvek zblizavaju par.
Zvuci paradoksalno al svingeri su vise intimizirani nego ovi drugi, jer do tancina upoznaju najskrivenije intimne tajne svog partnera.
U krevetu stalno imas u glavi grupnjak (da se ne lazemo, nema osobe na svetu da nema bar neke "perverzije" , fantaziju........), to ne smes ni pomenuti partneru iz straha da ce te pogresno razumeti a to znaci da krijes svoju intimu od partnera i da se uopste ne poznajete onako kako mislite, pa makar ziveli zajedno 20 godina.
Kod svingera to ne postoji. Sve su karte otvorene. A veoma cesto, te skrivene fantazije, zelje, " zatvorene karte" , budu razlog za rastanak.

nije bas tako. Avanture, uzbudljivi zajednicki dozivljaji, pustolovine..........uvek zblizavaju par.
Zvuci paradoksalno al svingeri su vise intimizirani nego ovi drugi, jer do tancina upoznaju najskrivenije intimne tajne svog partnera.
U krevetu stalno imas u glavi grupnjak (da se ne lazemo, nema osobe na svetu da nema bar neke "perverzije" , fantaziju........), to ne smes ni pomenuti partneru iz straha da ce te pogresno razumeti a to znaci da krijes svoju intimu od partnera i da se uopste ne poznajete onako kako mislite, pa makar ziveli zajedno 20 godina.
Kod svingera to ne postoji. Sve su karte otvorene. A veoma cesto, te skrivene fantazije, zelje, " zatvorene karte" , budu razlog za rastanak.
A bre Milune...

..Svingeraj je kako ko dodje i snadje se a Ovdje je rijec
o opustenostima i otvorenostima
i nema poslije privatnim sastajanjima
i odvajanjima jer,
onda se sve otima svrhama...i puca sve po savovima...
u svinger-klubovima (na zapadu) intimiziranje se zabranjuje, cak je i kratko upoznavanje ograniceno. Onu drugu vrstu svingeraja privatno, po stanovima, il nedaj boze, sa prijateljima, ne preporucujem nikom. Tu postoji ekstremna opasnost od dubljeg kontakta , i obicno se zavrsava sa velikim problemima.
Ne treba gledati te svingerske bajkice iz filmova, to su izmisljotine i eksperimentisanje u realnom zivotu moze skupo kostati.
Ali, klasican svingeraj (sa nepoznatim ucesnicima) je potpuno bezopasan , naravno, ako imamo tu srecu da nam je partner istog stava po tom pitanju.
A ostali parovi, neka i dalje imaju vlazne snove i fantazije ...........u "svojoj" medjusobnoj intimi.

Sve ok. Ko voli neka izvoli. Ko ne voli, niko ga ne tera. 🙂
ma da...........Svingeraj nije za srbina, pravoslavca.............to je neko zlo, pokvarena stvar.
Za srbina je svaleracija..........to zvuci nekako narodski, etnoloski, gospodski.........za svaku pohvalu u nasem drustvu.
Ako si svinger, ti si djubre, nemoralan, ne volis dovoljno svoju partnerku, ispljuvan od familije, prijatelja, sugradjana.............A AKO SE SVALERISES, TI SI MACHO, DASA, MUSKARCINA...................I VOLIS SVOJU ZENU JER JE NE DAJES DRUGOME DA JE KRESE..........VEC CE ONA SAMA TO RADITI IZA TVOJIH LEDJA...................KAO I TI IZA NJENIH LEDJA.

Već sam pisala o ovome na nekoliko mesta. Koga zanima detaljnije nek potraži moje pruke.

Trojka je specificna i na granici zdravog razuma. Naravno zavisi kada se o njoj razmislja i sa kim. (kažem razmišlja a ne fantazira).
Nije isto da li ste same/sami, da li ste na moru/odmoru ili ste u svom gradu, da li ste u vezi ili ne, da li ste ste pozvani u trojku ili treba da pozovete, da li iza sebe imate nekoliko partnera ili ne...
Za nas i našu vezu trojke su bile egzibicije sa pozitivnim ishodima. Isto tako su mogle biti totalni promašaji.
P.S. ne promovišem niti preporučujem trojku, samo iznosim svoj stav i iskustvo...

Već sam pisala o ovome na nekoliko mesta. Koga zanima detaljnije nek potraži moje pruke.

Trojka je specificna i na granici zdravog razuma. Naravno zavisi kada se o njoj razmislja i sa kim. (kažem razmišlja a ne fantazira).
Nije isto da li ste same/sami, da li ste na moru/odmoru ili ste u svom gradu, da li ste u vezi ili ne, da li ste ste pozvani u trojku ili treba da pozovete, da li iza sebe imate nekoliko partnera ili ne...
Za nas i našu vezu trojke su bile egzibicije sa pozitivnim ishodima. Isto tako su mogle biti totalni promašaji.
P.S. ne promovišem niti preporučujem trojku, samo iznosim svoj stav i iskustvo...
zavisi dal je ta treca osoba iz kruga poznanika il iz agencije.
To je presudno za pozitivan ili negativan ishod avanture.

Mogu da zamislim kako izgledaju nase svingeraj zurke i ekipa koja tu cirkulise.
ne znam, nisam bio u nasim klubovima u Srbiji al na zapadu, sve je to na nivou. Za 10 godina nismo doziveli ni najmanju neprijatnost, problem, da imamo primedbe na personal i posetioce, atmosferu, higijenu, komunikaciju sa parovima...........sve na vrhuncu, posebno u Francuskoj.

ne znam, nisam bio u nasim klubovima u Srbiji al na zapadu, sve je to na nivou. Za 10 godina nismo doziveli ni najmanju neprijatnost, problem, da imamo primedbe na personal i posetioce, atmosferu, higijenu, komunikaciju sa parovima...........sve na vrhuncu, posebno u Francuskoj.
Pa ne znam za Francusku, mada nisam neko koga lako olabavi zh' tem vino i ajvar prozhdrno... Ali ovde kapiram da je neko trapavo cherecenje u crnim carapama uz serbo turski melos. Sa sve uzdasima: uf, ona uf, oni uf, ona uffff, vlasnik diskoteke: uffffff

Meni bi zenska i pre i posle toga morala non stop da prica i potvrdjuje kako smo super, kako se povezujemo na vise nivoa i to. Ma dzaba. Osetio bih se ispaljen skroz. Jbte ta stoka na njoj? Ubicu ga. Msmrjdns krele. Mada mu zena ima dobro dupe... Al on je krele. Slusa narodnjake. Hebalo ga pivo.

Back