Seks u troje ili možda u četvero?

Mislim da npr u trojci dvije žene i jedan muškarac nije cilj da muškarac to mora na rate podojeliti. Nego kad su se svi već upustili u tako nešto, da se svi potrude kao jedan da budu zadovoljni i to maksimalno. Ako me kapiraš šta hoću da kažem?
Pa ja na to nekako gledam vise emocionalno i psiholoski. U smislu faktora dobrog odnosa, nego tehnicki. Tioa sad kao svi u vozic, ona lize onoj, ona lize ovoj a ova meni pusi a ja lizem ovoj prvoj.. Mmm ne ide tako.. Moze iz zabave dodse, ali treba da dodjemo do tog nivoa da smo toliko opusteni. A ovako... Gledajuci svoje okruzenje, kroz svoj senzibilitet.. Sujetan sam da barim da bi doslo do toga.. Kapiras?

Pa ja na to nekako gledam vise emocionalno i psiholoski. U smislu faktora dobrog odnosa, nego tehnicki. Tioa sad kao svi u vozic, ona lize onoj, ona lize ovoj a ova meni pusi a ja lizem ovoj prvoj.. Mmm ne ide tako.. Moze iz zabave dodse, ali treba da dodjemo do tog nivoa da smo toliko opusteni. A ovako... Gledajuci svoje okruzenje, kroz svoj senzibilitet.. Sujetan sam da barim da bi doslo do toga.. Kapiras?
Nema ništa od ovoga ako predhodno nema opuštenosti i potpunog povjerenja. Nisam ja baš ni mislio na vozić. Naravno da tu muškarac mora biti na nivou.

Šta iskreno mislite i ovoj vrsti zabave, tj seks u troje ili više ljudi, svinganje? Da li ste išta slično imali, imate li želju i prave ljude koji su povjerljivi u svojoj blizini da probate tako nešto? Da li bi se usudili da dovedete treću osobu u svoj krevet?
Pogledajte prilog 1326997

:kafaz:

Katastrofa

Šta iskreno mislite i ovoj vrsti zabave, tj seks u troje ili više ljudi, svinganje? Da li ste išta slično imali, imate li želju i prave ljude koji su povjerljivi u svojoj blizini da probate tako nešto? Da li bi se usudili da dovedete treću osobu u svoj krevet?
Svako ko voli neka izvoli.

Samo što je to onda ipak samo zabava, sex a ne emotivna veza u kojoj je sex intimni vrhunac odnosa muškarca i žene.

Neko bi rekao da je to stvar neraskidivog poverenja a neko da su u pitanju neiskreni razlozi prema baznom partneru

Tek, nije za svakoga pa ko ume, želi, voli...

Back