gost 235639
Domaćin
- Poruka
- 4.133
te mrknem ja pa kom opanci tom i dzeri ?
valjda sam ja to tebi obecala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
te mrknem ja pa kom opanci tom i dzeri ?
PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()
ofkors.
pa sto da ne, ne moram znati ko si ili ko je nego cisto ako je bilo nesto da znam neke detaljcice...eto mogu reci da sam bio sa par devojaka pre braka i da sam imao dosta iskustva ali ne i ovakvog eto![]()
Najsrdacnija dobrodoslica.![]()
![]()
PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()
Privlači me, probala bih, plašim se posledica.
Pa nema posledica jbt![]()
Kako nema?!
Kombinacija sa dva tipa? Retko da toliko ikome verujem, a dečko sa kojim sam u vezi ne bi pristao.
Devojka? Pa ako mi nije stalo do dečka da. Takve stvari znaju da unište vezu.
Nikad nisam gledao to sa zenske strane ( logicno)
Mada ti i drugarica ili neka sa kojom si oke i lik , pa to je maltene klasik postalo![]()
Nista posebno,manje vise isto kao 1 na 1.PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()