- Poruka
- 36.702
Naci nema niss za angela in Here  smrc !
  smrc ! 

smrc !
  smrc ! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 smrc !
  smrc ! 
znaci pobegao...Kakve probleme...pa nisam ništa uradio...to je bila šala...otkud vam sada od jednom smeta...
Morao je...u dogovoru sa administracijom je tajno otišao...al' časno...

Nisi...?! Onda mora da sam ja nešto konzumirao...

znaci pobegao...

eee steta... a bas sam te zgotivio

i sad si jos nestasniji...Pa...nije baš...odluka o povlačenju je bila lično moja i niko nije uticao na nju...nego jednostavno je bilo vreme za promene...

PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?

A ja ne konzumiram alkohol i droge...mislo sam da sam pomešao nešto od energetskih pića...to je bilo dosta rano kada smo pisali...još sam bio i učio...pa zato...

sto sam ga ja shebao?
 i modovi su proverili i ukebali ga
 i modovi su proverili i ukebali ga 

ma nije valjda zbog toga... sam je rekao da su ga vec banovali i da mu je to novi profil...

stvarno ga banovali...nije zbog toga valjda... bezveze...Pa pominjao si da ga znas kao Davidai modovi su proverili i ukebali ga
A lik se super zezao , nije lepo to
stvarno ga banovali...nije zbog toga valjda... bezveze...

Nije lijepo ***** !Pa pominjao si da ga znas kao Davidai modovi su proverili i ukebali ga
A lik se super zezao , nije lepo to

ko ima zadovoljstvo... ne mozes to uopsteno govoriti...Meni ne smetaju, nisam opsednut time uopste
Vi samo namestate nekog da bi ga banovali , samo ne znam koje zadovoljstvo imate od toga
Znaci tebi je postena igra ako neko napravi klon da bi me provocirao . Ja uzvratim na provokaciju i onda banujuMeni ne smetaju, nisam opsednut time uopste
Vi samo namestate nekog da bi ga banovali , samo ne znam koje zadovoljstvo imate od toga