Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Lako je njega srediti , jer mu se klon prepozna poslije pet minuta . Moderatori ga tolerisu , jer je sa tim klonovima mirniji nego inace .sta te vredi banovati kad si neunistiv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako je njega srediti , jer mu se klon prepozna poslije pet minuta . Moderatori ga tolerisu , jer je sa tim klonovima mirniji nego inace .sta te vredi banovati kad si neunistiv
PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()

ko ima zadovoljstvo... ne mozes to uopsteno govoriti...

Lako je njega srediti , jer mu se klon prepozna poslije pet minuta . Moderatori ga tolerisu , jer je sa tim klonovima mirniji nego inace .

A sto imash zelju da negog sredis m ? jer te ja nesto diram ovako ?![]()
Meni ti ne smetash i nikad nisam pomisliio niti pozeleo da te banuju a i bilo kog ovde![]()
To me ne pali ko vas![]()
Али човече како не смориш сам себе са тим? Ево ја хоћу да ти платим ку*ву ако хоћеш да скинеш мрак и да престанеш нас да мрачиш.

Više ih pali banovanje nego trojka :-D

svi su ljubomorni na andjela.bice da je to hahahaha

ma baksuzi su ljubomorni...Mogu jer sam predugo ovde da znam kako dishuSamo ja koliko sam bio puta banovan zbog takvih zlotvora
![]()

ovde samo Andjeo trola o banovini![]()
) i muvanja na LjiS koji je za to predvidjen: 
Mraci te Sex ?![]()
Onda ste bolesni u glavu nesto![]()
bolja ti je Tinajao i Maria je online![]()

Njega njegova jezicina otera u banovinuma urota sta ces...![]()

Ма мрачиш ме ти сине са тим лик, сак, кик, пик, чик, и осталим сра*има.

lele uzeli nam kosovo![]()
Ja tebi ne pisem to nemoj se lozis![]()