- Poruka
- 36.702
Naci nema niss za angela in Here
smrc ! 
smrc ! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smrc ! 
znaci pobegao...Kakve probleme...pa nisam ništa uradio...to je bila šala...otkud vam sada od jednom smeta...
Morao je...u dogovoru sa administracijom je tajno otišao...al' časno...![]()

Nisi...?! Onda mora da sam ja nešto konzumirao...![]()

znaci pobegao...![]()

eee steta... a bas sam te zgotivio![]()

i sad si jos nestasniji...Pa...nije baš...odluka o povlačenju je bila lično moja i niko nije uticao na nju...nego jednostavno je bilo vreme za promene...![]()

PozdravNisam bila na forumu jako dugo, vidim da se dosta ljudi promenilo... Prosli put postavila sam takodje post o trojci i bila iznenadjena odgovorima: skoro niko nije napisao da ga to privlaci i da bi probao, devojke posebno. Kakva je sada situacija, ima li vas koje to privlaci, mozda neko ko je probao? ako ima, kakva su iskustva?
![]()
A ja ne konzumiram alkohol i droge...mislo sam da sam pomešao nešto od energetskih pića...to je bilo dosta rano kada smo pisali...još sam bio i učio...pa zato...

sto sam ga ja shebao?
i modovi su proverili i ukebali ga 

ma nije valjda zbog toga... sam je rekao da su ga vec banovali i da mu je to novi profil...

stvarno ga banovali...nije zbog toga valjda... bezveze...Pa pominjao si da ga znas kao Davidai modovi su proverili i ukebali ga
A lik se super zezao , nije lepo to![]()
stvarno ga banovali...nije zbog toga valjda... bezveze...

Nije lijepo ***** !Pa pominjao si da ga znas kao Davidai modovi su proverili i ukebali ga
A lik se super zezao , nije lepo to![]()

ko ima zadovoljstvo... ne mozes to uopsteno govoriti...Meni ne smetaju, nisam opsednut time uopste![]()
Vi samo namestate nekog da bi ga banovali , samo ne znam koje zadovoljstvo imate od toga![]()
Znaci tebi je postena igra ako neko napravi klon da bi me provocirao . Ja uzvratim na provokaciju i onda banujuMeni ne smetaju, nisam opsednut time uopste![]()
Vi samo namestate nekog da bi ga banovali , samo ne znam koje zadovoljstvo imate od toga![]()