Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahaNišta, kako vidim, samo perfi i ja imamo i želju i nameru..
samo treba naći uigranu ekiipu![]()
Moram malo...Pa ne bi poredila sa hodočašćem ali recimo kao varijanta nekog "rituala". Možeš da izađeš "prosvetljen" a možes da izađeš "pomračen".
Bolji u pogedu na sebe i u pogledu na druge i u pogledu na realizaciju fantazija.
do tada obično isprobaju sve što se može u sexu na nivou 1Medju swingerima je prosek starosti jedno 55 godina![]()
Iju! Nikad u životu. Samo sam nagovestio da ti možda treba jedan a ne dva, manipulatoru
Nikada ne može da se unapred predvidi tok bez obzira na dobru volju učesnikaMoram malo...
Kako izadje iz rituala namracena?
Jel pomisli: heboo te al izhebah ove ljude?
do tada obično isprobaju sve što se može u sexu na nivou 1
pa je vreme da se krene na nivo 2
što me teši.
možda mi se upravo nasmešio beskonačni orgazam ...
Iju! Nikad u životu. Samo sam nagovestio da ti možda treba jedan a ne dva, manipulatoru
Ali ajde praznična je atmosfera + ovaj poljubac me raznežio tako da mir mir mir
Mislim da je u tim godinama gotovo sa svim decijim "bolestima", ljudi su vec dovoljno godina zajedno da apsolutno veruju jedno drugom, pa im swing dodje kao začin na svu lepotu koju imaju![]()
Pa upravo to Frederiče...
učili su nas da nam je dovoljno jedan partner.
tako svuda piše jedan na jedan je okvir u kome se funkcioniše ako neš da iskačeš iz proseka
evo i Sirius kaže da mi ne trebaju dva![]()
aman to je samo sugestija bila, neyy kakvo je stanje zapravo dok ne vidimevo i Sirius kaže da mi ne trebaju dva![]()
Ja mislim da je tu faktor socijalizacije.Nikada ne može da se unapred predvidi tok bez obzira na dobru volju učesnika
dešava se i to ako nešto ne prija a stvari se odvijaju brzo i van uobičajenih navika
da se neko zbuni i da ne zna šta ga je snašlo
Ja mislim da je tu faktor socijalizacije.
Na pr ljudi u okruzenju ne bi dolazili u obzir, ne samo sto se znate, vec postoje vex izgradjeni odnosi i stvari koje su neverbalne medju ljudima.
Sad s druge strane, neko sa strane je totalni rizik. Dovedes nekig Badju, slikao se onlajn, kao fin, uljudan, nasmejan a ovamo bude neki frik.
E sad, znaxi ako to neko zeli da izvede.. Treba da su opusteni sa tom trecom osobom, bez zahebancije, a da opet nisu vezani ni na koji nacin u st zivotu. Tipa kolega/por doktor/znamo iste ljude i td...
P meni su ti sving klubovi malo.. Pogotovu kod nas. Suvise smo mi lokalni da bi se to dovelo na nivo da bi prosecan par, koji bi hteo da eksperimentise, otisao u takav klub.Na nudistickim plazama ima mnogo swingera, zatim imas klubove gde izlaze....
Uvek preferiram uzivo upoznavanje.
E odabir gosta ili gošće je na neku ruku i komplikovan i uzbudljiv. (mi smo realizovali obe varijante i trazenje gostiju je potrajalo, dogovor je bio da on trazi gosta a ja gošću). Mi smo izdefinisali da to budu osobe koje ipak bar malo poznajemo. Znači neki drugi treći krug, nazovi poznanici.Ja mislim da je tu faktor socijalizacije.
Na pr ljudi u okruzenju ne bi dolazili u obzir, ne samo sto se znate, vec postoje vex izgradjeni odnosi i stvari koje su neverbalne medju ljudima.
Sad s druge strane, neko sa strane je totalni rizik. Dovedes nekig Badju, slikao se onlajn, kao fin, uljudan, nasmejan a ovamo bude neki frik.
E sad, znaxi ako to neko zeli da izvede.. Treba da su opusteni sa tom trecom osobom, bez zahebancije, a da opet nisu vezani ni na koji nacin u st zivotu. Tipa kolega/por doktor/znamo iste ljude i td...
Sto da ne? Otvori.E odabir gosta ili gošće je na neku ruku i komplikovan i uzbudljiv. (mi smo realizovali obe varijante i trazenje gostiju je potrajalo, dogovor je bio da on trazi gosta a ja gošću). Mi smo izdefinisali da to budu osobe koje ipak bar malo poznajemo. Znači neki drugi treći krug, nazovi poznanici.
I mogu vam reći da sam naišla na gomilu odbijanja (naravno), ali nije bilo nekih naručitih snebivanja i zgražavanja i čuđenja.
Bilo je tipa: ma svašta nisam ti ja za to, ma ne bih nikako, nisam ti sadu tom fszonu i slično...
Bila je jedna devojka koja seo duševila što sam je pitala ali nije htela ni slučajno ali bilo joj je bas drago što sam je pitala. I tako..
Ali mozda bi bilo bolje otvoriti temu "kako ste našli goste"
Sta ona da radi stu zenu i stebe , tako smotanog ? Ponudi joj svingeraj pa ce vidis ocel odbije.Ja bih probao rado sa dve žene ali ženče neće ni da čuje.Ustvari, kojoj god sam to probao da predložim, nijedna nije htela da me deli sa nekom drugom...Izgleda da će mi to ostati kao nedosanjan san...
pod uslovom da taj muskarac deli svoju zenu sa mnom. I pod uslovom da se i nase zene pitaju o te kombinacije.Сада постави себи питање да ли би је ти делио с мушкарцем.
apsolutno. Sgodinama shvatimo da seks nema veze sa emocijama i da je seks samo najobicnija veoma prijatna rekreacija koja je jos prijatnija kada se realizuje pod novim okolnostima. Daleko je to od "torbarenja" kako to neki ovde zele prikazati, a verujem da bi debela vecina dala pravo bogatstvo da zivi svingerskim zivotom, ali u nemogucnosti , radi uticaja religije, mentaliteta, obicaja i primitivne sredine, mogu samo o tome fantazirati a nas optuzivati i pljuvati nas.Mislim da je u tim godinama gotovo sa svim decijim "bolestima", ljudi su vec dovoljno godina zajedno da apsolutno veruju jedno drugom, pa im swing dodje kao začin na svu lepotu koju imaju![]()
otvoriMislim da je u tim godinama gotovo sa svim decijim "bolestima", ljudi su vec dovoljno godina zajedno da apsolutno veruju jedno drugom, pa im swing dodje kao začin na svu lepotu koju imaju![]()
Da, to o čemu pišeš, o tome sam razmišljala i o puno ograničavajućih faktora, tako da me način na koji mislim o tome inhibira da to i uradim…ili cu promeniti misli u jednom momentu ili ću maštati zauvek…izbor je mojJa mislim da je tu faktor socijalizacije.