Seks sa biljkama

JOOOOJ nisam smjesnije nista procitala . Do sada sam se brinula samo zbog ***** slika koje moj dragi krije ko zmija noge, al ovo nisam ocekivala. :)))) A zato on stalno pita sta ima za salatu . I uvijek mi kupuje cvijece . Zamisljam kako se slucajno vratim ranije sa posla , a on u krevetu plijevi kupus .Jooooj lude teme ,svaka cast

Oooopa, nova?!
Ae sad lepo tri slike, dve obavezno u shtiklama, par rechenica na nemachkom, chisto da steknemo dojam, pokloni se i predstavi nam se lepo kako dolikuje forumashicama.

De si bre,s'a ima?Nemam slike...Zezam se,ruzna sam ko mrak pa ne bih da vam kvarim dan...trajne posledice ostaju-veruj mi!!!:shock::shock::oops:
Ne znam nemacki,moze na engleskom-Hi,my name is...my name is...uh sto volim Eminema...
To je to.Nadam se da ste zadovoljni.AKo vas jos nesto zanima,pitajte,tu sam...:rolleyes:
Nego gde vam je ovaj,Vlada il kako vec?Kralj.:lol:

Kakve poze,iskustva...!!!:evil:Ja sam bre fina bre!Jbt tek sto sam stigla vec me zaskaces!:mad:
Типичан пример mobing-a.
А теби растаманн, није доста та твоја девојка, него и са стране... ;)
(Знам шта кажу за бод на страни, али ипак... ;) )
Ех, да је она моја, ја је не бих испуштао...;)

Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi... To je bolesno, jer se krši zakon ahimse i ubijaju se nedužna bića zbog sopstvene požude.

Ja mislim na "pravu" ljubav i požudu prema živoj biljci kao takvoj... npr. bundeva je prava "plodnica" za "raspačoj" od seksa, dok je seks sa ljubičicom, ciklamom ili visibabom, pravo "skidanje mraka" tim nežnim biljčicama, što može strašno da napali muškarca... naravno, strogo sam protiv toga da im se oduzima život... mislim da nežno milovanje njihovih cvetova ili plodova, erotsko šaputanje s njima, dok istovremeno masturbirate... na kraju, kada osetite da je i biljka blizu orgazma, onda zajedno svršite (ili čak po njihovim laticama)...

Šta mislite o tome?

pa koliko sam se nasmejala.....
svega ovde ima
romantike (sa ljubicicama)
sado mazo (sa kaktusima)
nekrofilije (sa fikusima - to su oni sto kao fikusi setaju a i ne znaju da su mrtvi)
tema je pish...

a ideja nepregledno mnogo
od kopriva preko kelerabe (ona se nekako sexi zove) do tropskog voca (passion fruit na primer) zbog egzotike...

samo se cuvajte muholovke - biljke mesozderke! :)

Back