XdzelatX
Početnik
- Poruka
- 29
Brate nas friend svevlad nije prisutan.
Nije mogao da izdrzi pritisak pa utece!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zar je toliko ruzna nije mogla sebi da nadje momka.Ili bi otishla kod doktora.Hehehe/Zana:Jednom u nekom drustvu je bila jedna devojka koja nam je rekla da je sama sebi zavukla jednu veliku sargarepu. Htela je sama sebi tako da oduzme nevinost![]()
![]()
![]()
XdzelatX:Brate nas friend svevlad nije prisutan.

Svevlad:Vratio sam se. Mi se uvek vraćamo... hahahahahehehehee...![]()
sad cemo da ga karamo gde god da se oglasi,poludece covek ako je to uopste moguce s`obzirom na njegovo trenutno stanje,i hvala za adresuXdzelatX:Brate nas friend svevlad nije prisutan.
jel si na trenutak izvukao kitu iz traktorskog auspuha,cisto da otkucas porukuSvevlad:Vratio sam se. Mi se uvek vraćamo... hahahahahehehehee...![]()
a zato mu poruke ne rade....... kad je banovan? shta sam ja propustila???XdzelatX:Vratio se sa fikusom.
Ali ni to mu nije pomoglo banovan je!!!![]()
A, ti si se dopisivala sa Svevladom?livija:a zato mu poruke ne rade....... kad je banovan? shta sam ja propustila???![]()

svi zajedno imate mozak jednog cetvorogodisnjaka i to blago retardiranogGazdarica:Sto nas je vise, to je bolje... Znas koliki je Svevlad kapacitet...![]()

tu si u pravu hvala bogu sto ih nema viseGazdarica:Vidi ovog ljubomornog...
Ajde ish, jedan je Svevlad...![]()
Svevlad:Vratio sam se. Mi se uvek vraćamo... hahahahahehehehee...![]()
pa sta nisi valjda i ti neki preterano pametan lik,tolko da pamet siris ovde na krstarici umesto da se uclanis u neku politicku stranku.Bad_Wolf:Nisi sam?

ma znam,ajd dokazi imXdzelatX:Ma njih dvoje su samo zajedno preterano pametniji od Magarca, ali ne i od CETVOROGODISNJAKA!!!
.
mudro zborish, gazda.....Gazdarica:Sto nas je vise, to je bolje... Znas koliki je Svevlad kapacitet...![]()