Seks sa biljkama

nije valjda da se neko oseca ugrozenim na forumu? svasta! Ali kad bolje razmislim nema onog Ace-bananamena,forumasi ga jadnog napljuvase pa se decko vise ne pojavljuje...istraumiran. Izgleda da ipak ima ljudi kojima je mnogo stalo do misljenja nekoga koga niti vide,niti cuju i po svoj prilici nikad ni nece

Nina_20:
nije valjda da se neko oseca ugrozenim na forumu? svasta! Ali kad bolje razmislim nema onog Ace-bananamena,forumasi ga jadnog napljuvase pa se decko vise ne pojavljuje...istraumiran. Izgleda da ipak ima ljudi kojima je mnogo stalo do misljenja nekoga koga niti vide,niti cuju i po svoj prilici nikad ni nece

To je zato što si ti tako htela baby...

Svevlad:
Čoveče, pogledaj koliko je sati, kako možeš više da pričaš gluposti? :lol:
OVO SI TI NAPISAO,JEL SI 100% SIGURAN DA SAM JA TAJ KOJI PRICA GLUPOSTI

Da, prave žene vole grube muškarce. Naravno, radi se o ginoidnoj vrsti žena, odnosno u pitanju su one žene koje su "žena-žena", dok maskulinoidne žene ("žena-muškarac", narodski "muškarača") vole nežne muškarce ("muškarac-žena"), koji mogu da budu grmalji u svakom pogledu, ali su mentalno bliži ženama. Oni su obično loši lideri. Dakle, da se ispravim, ne mora se nužno biti "lezba", ali u svakom slučaju u takvoj ženi leži jedan veliki Muškarac. Naravno, postoje i "žene-žene", kojima je potrebna krajnja nežnost, zbog njihove psihičke krhkosti - obično se radi o neurotskim poremećajima, ili o sindromima koji nastaju kao posledica pređašnjeg fizičkog nasilja nad njima.

Dakle, kada govorim o grubosti, mislim da si me pogrešno shvatila. Ne radi se o tome da muškarac mora da bije ženu kako bi ga ona volela, nego da ima čvrst i beskompromisan stav prema njoj. Žena je u osnovi emocionalno labilna, i potreban joj je pravi muškarac, gazda, vođa čopora, da bi deca bila što sposobnija za život.

Svevlad:
Da je "forum" normalan, ne bi me to pitao. Čast izuzecima koji su mog ili iznad mog intelektualnog dometa. Ti ne spadaš u njih, budi sigurna. Obicha si tupa.cha. :lol:

xe xe xe poceo si na svakoj temi da me vredjas,mnogo sam te nesto pogodila :twisted: :twisted: :twisted:
ako,ako,samo vredjaj,ne palim se na to, u privatnom zivotu me boli p.... sta ko misli o meni,a kamoli na forumu
aj jos malo...ajdeeeeeee :twisted:

Svevlad:
Oh, hahaha... dosta, umreću od smeha... ovo je čitav arsenal ponoćnih tupana, hahahahahaah,,.. ajajajaaa.... hahahaah.... još nedostaje cirkuski šator, hahhaha.a...
preterano se smejes,to je znak da imas krizu licnosti,polako pocinjes da shvatas da si ti u stvari gluperda,a u tom satoru ces ti biti onaj mali majmun na bicikli a mi cemo te gadjati bananama

a084.gif

Back