Svevlad
Zainteresovan član
- Poruka
- 473
Makijavelli:sta si *****,traktor,ili neko drvo mozda
Neka Marina iz Mirijeva... ništa posebno... malo je crnpurasta... da li ti je poznata? Da ti nije rođakinja? :grin:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Makijavelli:sta si *****,traktor,ili neko drvo mozda
nisam ja druze odavde,na mirijevu samo privremeno,a rodjakinje su mi sve konzerve tako da me ne bi cudilo i da si nabo neku.Svevlad:Neka Marina iz Mirijeva... ništa posebno... malo je crnpurasta... da li ti je poznata? Da ti nije rođakinja? :grin:
ma ne brini se,svevlad hvata maglu cim se oseti ugrozeno,tako da od njega necemo vise nista cutiPsihologue:ALa vi čatujete ovde,već vidim temu pod ključem...
Makijavelli:ma ne brini se,svevlad hvata maglu cim se oseti ugrozeno,tako da od njega necemo vise nista cuti
Nina_20:nije valjda da se neko oseca ugrozenim na forumu? svasta! Ali kad bolje razmislim nema onog Ace-bananamena,forumasi ga jadnog napljuvase pa se decko vise ne pojavljuje...istraumiran. Izgleda da ipak ima ljudi kojima je mnogo stalo do misljenja nekoga koga niti vide,niti cuju i po svoj prilici nikad ni nece
pa mora da bude tvoja zadnja,znao sam da ces se vratiti kad procitas tu recenicu,osetio si se prozvanoSvevlad:E, vidiš z.ajebo si se.
Makijavelli:pa mora da bude tvoja zadnja,znao sam da ces se vratiti kad procitas tu recenicu,osetio si se prozvano
neeeeeee,ti si se zajebo,i nije ti sve jedno,jel lupas sad glavom o ormar ili ga trpas od pozadiSvevlad:E, vidiš, zaje.bo si se.
Makijavelli:neeeeeee,ti si se zajebo,i nije ti sve jedno,jel lupas sad glavom o ormar ili ga trpas od meni otpozadi
Nina_20:he he,sveki pita nekog da li je normalan! sveki to te ceo forum pita vec danima

ma nema problema druze,samo pi sve lekove na vreme,poceces uskoro da ***** sam sebe,i da tvrdis kako je to ispravnoSvevlad:Makijavelli ne mogu vise da cetujem sa tobom,drugari iz ludnice su me prijavili,nisam smeo da koristim kompjuter posle 12 sati,sad ce da me caste sa elektro sokovima cele noci :-D

Makijavelli:ma nema problema druze,samo pi sve lekove na vreme,poceces uskoro da ***** sam sebe,i da tvrdis kako je to ispravno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ops: 
mozda tvoja intelektualna besprekornost ipak ima granica a one su veoma uske,o svemocni boze pametiSvevlad:Ah, šta si mi to uradio? Proklet bio!ops:
![]()

Makijavelli:mozda tvoja intelektualna besprekornost ipak ima granica a one su veoma uske,o svemocni boze pameti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

OVO SI TI NAPISAO,JEL SI 100% SIGURAN DA SAM JA TAJ KOJI PRICA GLUPOSTISvevlad:Čoveče, pogledaj koliko je sati, kako možeš više da pričaš gluposti?![]()
Svevlad:Da je "forum" normalan, ne bi me to pitao. Čast izuzecima koji su mog ili iznad mog intelektualnog dometa. Ti ne spadaš u njih, budi sigurna. Obicha si tupa.cha.![]()

preterano se smejes,to je znak da imas krizu licnosti,polako pocinjes da shvatas da si ti u stvari gluperda,a u tom satoru ces ti biti onaj mali majmun na bicikli a mi cemo te gadjati bananamaSvevlad:Oh, hahaha... dosta, umreću od smeha... ovo je čitav arsenal ponoćnih tupana, hahahahahaah,,.. ajajajaaa.... hahahaah.... još nedostaje cirkuski šator, hahhaha.a...