Wau, kolekcija perverznih zjala na LJiS :shock:
Hahahaha, e bash se nasmijah poshteno chitajuci ove teme…Skidam klobuk, uz iskren naklon mashti. Ko bi stvarao muziku, pisao knjige, snimao filmove, da nije Kraljice Mashte… Svevladu nije problem da osnuje Klub Obozavateljki…a rijech/gest/taktika je samo bakterijica, koja kad padne na hranljivu podlogu, eto kolonija za kratko vrijeme, odgovarajucu temperaturu za rast daje…sama zena…izuzetnom brzinom snova 300 km/h, pa chak do imena buducih unuchica…Udica se super kachi i za mozak:’’Ja sam te prozrela, pametnija sam od tebe, ja cu da te prevaspitam, dokazem ti da si kreten , da nisi u pravu…zbog mene ces da se smirish…prinche hehehehe…pokazacu joj, da sam bolja od nje…on me voli, al’ se boji vezivanja/nije rashchistio u glavi…’’…a shta je razlika, ako nekog ‘prochitash’’…pa neces dobiti , a on ce da pati, jadan (hihihihihi)…i zivot ide dalje…pa gdje upali, upali,a ne da pali, pa da ne vjerujesh svojim ochima i ushima…ne znam shto mi je ovo smijeshno ovoliko…valjda zbog primjera iz RL (ne zna im se broj)…Svevlada koliko hocesh, sa manje ili vishe stila…a da nije svega ovoga, pa ko bi onda pjevushio’’udri grome moj’’ I ‘’bila sam samo jedna od sto’’,''i da se Dunav zaustavi''... sve ono shto se prodaje u stotine verzija, kao dobar izvor prihoda…Eh, da nemam zensko srce, gdje bi mi kraj bio…(ovo je da umirim drage zene, u nashoj vijekovima poznatoj medjusolidarnosti prema grubim, dlakavim muzjacima tj. da ne pomisle da se pravim pametnija, pa me ispohuju…Ne mogu ja odgovarati za sve svoje uspone i padove u zivotu, a da mogu garantovati za sve zenske mozgove da nisu ili jesu …da ublazim izraz…naaaaiivneeee…No ima i zenskih Svevlada, pa je sve u ravnotezi)…Ne bi bilo vishe ljudske vrste…
No da se vratim biljchicama
Hm…biljchice…hahahaha…pa poshto imam utisak, da se ne radi o visibabama od par sati starosti i poshto mi se chini da je palma dobrovoljno pristala , bez primjene sile shto se mene tiche nemam prigovor…da je pisano o natezanju sitne djece, silovanju (tipa: trazila je) itd…glasala bi da se takvima od dzokice naprave histoloshki preparati.