Nemanja 90
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
O.K. Hvala na komplimentu.DjuraMornar:Zato sto si divan, neiskvaren i prostodusan. Ostani uvek takav![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O.K. Hvala na komplimentu.DjuraMornar:Zato sto si divan, neiskvaren i prostodusan. Ostani uvek takav![]()
Nemanja 90:O.K. Hvala na komplimentu.
Pravi odgovor!sibirska:Свевлад, не сери...
Najmuževnija osobina je nežnost. Uvek bilo i biće. Zato što si ceo život zatrpan mazohistički nastrojenim paćenicama, zato ćeš i umreti od srca. Tačnije, žena vredna ljubavi ti se nikad neće predati. A to je strašno, jezivo, zastrašujuće...
grex:E ja moram da kazem da nista gluplje u zivotu nisam cuo.Da se neko pali na biljke,ej ljudi na biljke.Ajde znam za one manijake sto "vode ljubav" sa zivotinjama i to je bolesno da bolesnije ne moze biti,ali ovo sa biljkama mi zista nije jasno.Sta je to eroticno na biljci neka mi neko objasni.Ja se lozim na grudi,guzu,usne (naravno i na ****,al ona se ne vidi odmah),to je valjda ono sto je eroticno i ono sto budi sexualnu zelju,ali biljka,zaista bolesno.Ovaj Svevald,stvarno nije tacan.Jesi ti **** nekad nesto osim biljke?Hoces da kazes da je bolja liska ili grana od pi..e?Ti dajes nekome neke savete koga treba karati,ma da.Nemas ti pojma sta je pravi sex,sex iz ljubavi.Tebi se dize kad udjes u sumu jel,ili na livadi?Kako ti zivis u opste?Zamisli scenu,covek ide ulucom i umesto da baci pogled na neku cicu sa dobrim sisama on se zabulji u neku lipu,haha,show.
sibirska:Свевлад, не сери...
Najmuževnija osobina je nežnost. Uvek bilo i biće. Zato što si ceo život zatrpan mazohistički nastrojenim paćenicama, zato ćeš i umreti od srca. Tačnije, žena vredna ljubavi ti se nikad neće predati. A to je strašno, jezivo, zastrašujuće...
Nemanja 90:A zasto ovo nije tema za maloletnike? Nama je zabranjeno da znamo da ima takvih kretena koji yebu biljke i koje boli tuki za osecanja neke ribe, za one kojima je stalo samo do seksa, koji bi yebali sve sto im dodje pod ruku...? Ja mislim da je ova tema bas za to da mladi(pogotovo devojke) shvate kakvih idiota ima i da budu spremni da se suoce sa njima u zivotu. Ja mislim da si ti bolestan i sebican. Ti da si neki kazanova, kao sto tvrdis da jesi, ne bi se time hvalio, nego bi lepo cutao. Takodje ne bi slamao srca svim tim devojkama koje nisu zasluzile da ih jedan moron naziva ocajnicama. Ti i treba da yebes biljke jer nisi zasluzio nesto vise od toga, a iskreno da ti kazem, zao mi je tih devojaka jer nisu zasluzile da im uradis tako nesto. Zao mi je i tvoje devojke, ili devojaka i ljubavnica, i tih ocajnica, i tih biljaka i svega sto si u zivotu takao. Zbog takvih kao ti, zene i misle da su svi muskarci kreteni, jer su jedino sa takvima i bile, zato sto vam nije dosta jedna nego hocete da yebete na sve strane. A zasto ja ne bih trebao da citam ovu temu? Ako nisi hteo da odgovaras ljudima koji pisu nesto na njoj, ili te nesto pitaju, nisi je trebao ni otvarati.
Svevlad:Nekada je lipa seksipilnija od žene, kao što je jablan nekada seksiplniji za ženu od ljigavog polumuškog smutljivca. Radi se o muškim i ženskim principima u prirodi, koji su raspoređeni u bezbrojnim jin-jang formama. Ili s druge strane, kad su muškarci izginuli u Prvom svetskom ratu, naše babe su vodile ljubav sa panjevima. Nikada to nisi čuo? Eto, sad čuješ.
psihopata,dzek trbosekNina_20:xe xe xe covece odakle ti inspiracija vise da tako seres????????!!!!!!!!

isqsan:Ne bih da pokvarim nesto osnivacu ovog topica, podrzavam ga, ali sto se tice drugih.. moram da kazem da se cudim kako je moguce da postoji neko ko misli da je to istina sto prica, mada stvarno ima logike, ali to je masta, po komentarima posle vidi se da ima iskustva i sa devojkama (ako sa biljkama uopste ima)![]()
mali Nemanja je stvarno zelen! Naivan jbt, strasno. Ne zna jos neke stvari, ali nauci ce, mlad je.
Sa zenama samo treba ostro, grubo (ne i previse).
Treba se zezati, provoditi bar do 30-te, a onda se eventualno(!!!!!) skrasiti ako se nadje neka bas dobra.
Pih, ja to sve pricam a zaljubljen sam do usiju, samo ne u vrbu, fikusa etc. vec u jednu pravu devojku [ko ce mi verovati sad kad podrzavam vladu c c c]![]()
pricam jer znam kako treba, imao sam i ja puno njih pre ove, samo ova je prava pa ajde.... sad malo redje.
Ej tema je super, nasmejao sam se doooobro
nemanja dole, osnivac gore, dobro si mu skresao
ovaj zeleni nemanja se nije skoro penjao na tresnju, a ti? ima li neka nova zanosna...