shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Da, al prvo bre moraš da im počupaš one bodlje.... opasno je to. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li ti bio nekad kod psihijatra. Ako nisi, idi jedan dan kad budes imao vremena, cisto malo da popricate.Svevlad:Bajka o vili koja puši tučkove i sva zaprašena polenom svršava od uživanja nabodena na jedan od njih... to moram da napišem...
Nemanja 90:Jesi li ti bio nekad kod psihijatra. Ako nisi, idi jedan dan kad budes imao vremena, cisto malo da popricate.
frozen1982.:Pushenje trave dobija novi smisao......
Nemanja 90:Tebi ako se ne svidja, nemoj citati moje postove.
Nisam ja nervozan, nego ne mogu da verujem da ima takvih ljudi.frozen1982.:Nemanja...tako mlad a tako nervozan,opusti se..... 99% pisanja po forumu ti je cisto proseravanje.
Nemanja 90:A zasto ovo nije tema za maloletnike? Nama je zabranjeno da znamo da ima takvih kretena koji yebu biljke i koje boli tuki za osecanja neke ribe, za one kojima je stalo samo do seksa, koji bi yebali sve sto im dodje pod ruku...? Ja mislim da je ova tema bas za to da mladi(pogotovo devojke) shvate kakvih idiota ima i da budu spremni da se suoce sa njima u zivotu. Ja mislim da si ti bolestan i sebican. Ti da si neki kazanova, kao sto tvrdis da jesi, ne bi se time hvalio, nego bi lepo cutao. Takodje ne bi slamao srca svim tim devojkama koje nisu zasluzile da ih jedan moron naziva ocajnicama. Ti i treba da yebes biljke jer nisi zasluzio nesto vise od toga, a iskreno da ti kazem, zao mi je tih devojaka jer nisu zasluzile da im uradis tako nesto. Zao mi je i tvoje devojke, ili devojaka i ljubavnica, i tih ocajnica, i tih biljaka i svega sto si u zivotu takao. Zbog takvih kao ti, zene i misle da su svi muskarci kreteni, jer su jedino sa takvima i bile, zato sto vam nije dosta jedna nego hocete da yebete na sve strane. A zasto ja ne bih trebao da citam ovu temu? Ako nisi hteo da odgovaras ljudima koji pisu nesto na njoj, ili te nesto pitaju, nisi je trebao ni otvarati.
frozen1982.:Nemanja...tako mlad a tako nervozan,opusti se..... 99% pisanja po forumu ti je cisto proseravanje.
Nemanja 90:A zasto ovo nije tema za maloletnike? Nama je zabranjeno da znamo da ima takvih kretena koji yebu biljke i koje boli tuki za osecanja neke ribe, za one kojima je stalo samo do seksa, koji bi yebali sve sto im dodje pod ruku...? Ja mislim da je ova tema bas za to da mladi(pogotovo devojke) shvate kakvih idiota ima i da budu spremni da se suoce sa njima u zivotu. Ja mislim da si ti bolestan i sebican. Ti da si neki kazanova, kao sto tvrdis da jesi, ne bi se time hvalio, nego bi lepo cutao. Takodje ne bi slamao srca svim tim devojkama koje nisu zasluzile da ih jedan moron naziva ocajnicama. Ti i treba da yebes biljke jer nisi zasluzio nesto vise od toga, a iskreno da ti kazem, zao mi je tih devojaka jer nisu zasluzile da im uradis tako nesto. Zao mi je i tvoje devojke, ili devojaka i ljubavnica, i tih ocajnica, i tih biljaka i svega sto si u zivotu takao. Zbog takvih kao ti, zene i misle da su svi muskarci kreteni, jer su jedino sa takvima i bile, zato sto vam nije dosta jedna nego hocete da yebete na sve strane. A zasto ja ne bih trebao da citam ovu temu? Ako nisi hteo da odgovaras ljudima koji pisu nesto na njoj, ili te nesto pitaju, nisi je trebao ni otvarati.
Osoba koja je postavila post koji sam citirao je idiot, iz tog razloga, kao i zbog toga sto ta osoba nije vredna toga, vise joj se necu obracati, kao ni komentarisati postove iste osobe.Svevlad:Mali, ti si se žestoko istripovao, znaš? To je zato što si mali. Nisi još sposoban da razdvajaš šalu od istine, maštu od realnosti, kapiraš? I ne boj se za te očajnice, one i ne zaslužuju drugo nego da ih ja karam, sem toga, one to i žele. Šta si ti mislio? Da bi one radije s tobom igrale jamb i da bi se vi "voleli"...? Hahhaha, e, dečko, dečko... mali si bre.. ali naučićeš valjda nešto bogamu... I nemoj da žališ moju devojku, jer ona takođe ne zaslužuje boljeg od mene, kapiraš...
Nemanja 90:Osoba koja je postavila post koji sam citirao je idiot, iz tog razloga, kao i zbog toga sto ta osoba nije vredna toga, vise joj se necu obracati, kao ni komentarisati postove iste osobe.

Jaooooooo pa ti si divannnnnnnNemanja 90:A zasto ovo nije tema za maloletnike? Nama je zabranjeno da znamo da ima takvih kretena koji yebu biljke i koje boli tuki za osecanja neke ribe, za one kojima je stalo samo do seksa, koji bi yebali sve sto im dodje pod ruku...? Ja mislim da je ova tema bas za to da mladi(pogotovo devojke) shvate kakvih idiota ima i da budu spremni da se suoce sa njima u zivotu. Ja mislim da si ti bolestan i sebican. Ti da si neki kazanova, kao sto tvrdis da jesi, ne bi se time hvalio, nego bi lepo cutao. Takodje ne bi slamao srca svim tim devojkama koje nisu zasluzile da ih jedan moron naziva ocajnicama. Ti i treba da yebes biljke jer nisi zasluzio nesto vise od toga, a iskreno da ti kazem, zao mi je tih devojaka jer nisu zasluzile da im uradis tako nesto. Zao mi je i tvoje devojke, ili devojaka i ljubavnica, i tih ocajnica, i tih biljaka i svega sto si u zivotu takao. Zbog takvih kao ti, zene i misle da su svi muskarci kreteni, jer su jedino sa takvima i bile, zato sto vam nije dosta jedna nego hocete da yebete na sve strane. A zasto ja ne bih trebao da citam ovu temu? Ako nisi hteo da odgovaras ljudima koji pisu nesto na njoj, ili te nesto pitaju, nisi je trebao ni otvarati.
)))))))))))))))))))))))))))))))))) tako sam se ismejala slatko ovom tvom postu