Seks sa biljkama

ma moram da dodam da sam tajno zaljubiska u jednog GALEBOM
onako prijao bi mi sex "iz leta" .......................................:D

kako je to samo sexy................. "ljubav prema 'ticama"
probajte ;)

Nemanja 90:
Sve vise me zbunjujete. Da li svevlad trpa vas ili vi njega. Da li je on ozbiljan ili se sali. Da li je ovo zajebancija ili su svi ozbiljni. Da li ima sarkazma u vasim postovima. Puca mi glava. Sve u svemu, nezavisno od toga ko je ozbiljan tema je looda, nisam se ovako smejao odavno.
@svevlad: ako si ozbiljan, da li bi mogao da nam objasnis da li je to sex sa biljkama(ako jeste, kako to izvodis?) ili ti samo svrsavas po njima. I da li stvarno mislis da je to normalno ponasanje?
Jel te palma i oralno zadovoljavala?

LOODA TEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.................
Mnogo se ti interesujesh.....sumnjiv si mi.....sta je?Nisi stavio kondom pa se plashish da visibaba ne zatrudni?

frozen1982.:
Ima jedan zbun preko puta moje zgrade......i stalno me gleda onako......bludno,da se sav zacrvenim.I kako sad da mu saopshtim da trenutno nisam spreman za ozbiljnu vezu?

E to sa žbunjem je ozbiljna stvar. Žbunje je nekako promiskuitetno i navalentno, bre. Mene je jedan žbun proganjao dve godine. Nikako nisam mogao da ga se otarasim. Kao što i ti kažeš, ni ja nisam bio za ozbiljnu vezu, a da iskoristim žbun.............. pa to ne ide, nije u redu.

e vlado ti mi trebash!
slabo shta znam o bashtovanstvu.... ali vidim da mara ne cveta.... brinem se.... mozhda nije srecjna? :|
oh..... vlado, a kako zadovoljiti zelenu salatu??? missslim..... sve joj je potaman.... vishe zaista ne znam shta da radim....... :roll:
koristio bi mi neki savet....... pleaseeee....... :wink:

livija:
e vlado ti mi trebash!
slabo shta znam o bashtovanstvu.... ali vidim da mara ne cveta.... brinem se.... mozhda nije srecjna? :|
oh..... vlado, a kako zadovoljiti zelenu salatu??? missslim..... sve joj je potaman.... vishe zaista ne znam shta da radim....... :roll:
koristio bi mi neki savet....... pleaseeee....... :wink:

Možda je loše seme u pitanju... eh, da... svašta se može desiti... u svakom slučaju razmisliću dobro o odgovoru i poslati ga tebi na PP, da ovde tema nebi skrenula sa ucrtanog puta...

Svevlad:
Jeste li poželeli ikada da vodite ljubav s biljkom? Naravno, ima mnogo žena koje su probale krastavac, ili nešto slično, ali su ga zamišljale kao muški polni organ, dok su s druge strane muškarci pravili rupe u bundevama, zamišljajući čkapi...

A jel si ti to zamišljao? Gde to piše, ko to kaže, odakle ti to majke ti??

Bolesna mašta. Strašno. :shock:

Back