bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.513
Ja u postavci teme ne procitah da zena odbija seks.Eto kao neko ko je to prošao vrlo dobro znam da nije problem u muškarcu kad zena odbije seks. Jer seks je odbila žena i ona treba sama sa sobom to da reši. Kad muškarac odbija seks onda je problem u njemu. Nisam ja agresivan nego ne prihvatam svaljivanje krivice na drugoga i te manipulatorske fore iz ženskih časopisa. Takve fore se mozda prodaju u časopisu i na filmovima a realan život je nešto sasvim drugo. Ko hoće celibat i nije mu do intime taj ne treba ni da bude u braku ili vezi niti da muči nekoga. A te priče kako je eto partner odjednom loš u krevetu posle 5, 10 ili 15 godina braka su samo bedni izgovori za prevaru i nabijanje rogova. Pazi boga ti nije ti smetao 15 godina a sad odjednom nikakav? Glavni problem su osobe koje posle 5, 10 ili 15 godina braka pomisle da mogu bolje ali to ne kažu, nego krenu u neko psihičko maltretiranje druge strane i da pripremaju teren. E takve osobe na kraju žešće izvise u životu jer su pune izgovora za druge a nikada se iskreno ne izjasne. Vidim sve su te persone i ženske i muske prosperirale jer su zajebale dugogodišnjeg partnera.....