- Poruka
- 32.028
kakva spavaćica? sotono? de ti je skafander za spavanje što ti poklon za venčanje od moje majke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Loše čitaš, on hoće njoj da pruži oral.![]()

ne smes jer je to isto kao da ***** svoju rodjenu sestru. Ako smo svi rodjeni od adama i eve logicno je da je u pocetku bio incest dok isus nije dosao i zabranio to. Tek kada zenu odvedes u crkvu i uzmete se pred bogom vise niste brat i sestra i mozete da opstite. Eto marstone,ja koji nisam vernik znam,a ti ne znas osnovne stvari.
No da te pitam Hriscanine, kad to Bog kaze da ne smes da imas seks pre braka?
ne smes jer je to isto kao da ***** svoju rodjenu sestru. Ako smo svi rodjeni od adama i eve logicno je da je u pocetku bio incest dok isus nije dosao i zabranio to. Tek kada zenu odvedes u crkvu i uzmete se pred bogom vise niste brat i sestra i mozete da opstite. Eto marstone,ja koji nisam vernik znam,a ti ne znas osnovne stvari.

Nigde ne pise da je to njegova majka Eva, pa da je to incest, niti pise odakle je ta zena, ja to ne znam, mozda ju je Bog stovrio na isti nacin kao i Evu.I pozna Kajin ženu svoju, a ona zatrudne i rodi Enoha. I sazida grad i prozva ga po imenu sina svog Enoh.
Nikako pre braka...

To si samo napisao da bi ti dao reputaciju!![]()
Dacu ti ali moram drugima da dam jer tebi sam dao juce, pa nece sad...
P.S. To je moj posao! Da pisem to je greh! JasnO?![]()

To je blud, da si barem jednom uzeo da procitas bibliju znao bi!
Ajde zilotu ne izvrci cinjenice. Adam i eva su bili u raju i onda ih je bog proterao na zemlju. Oni su bili prvi ljudi i sta mislis kako je ostatak civilizacije po bibliji nastao?
U Bibliji nigde nepise da smo nastali iz incesta, Kajin sin adama i eve je''pozna'' svoju zenu..., a odakle je ta zena to ne pise!...
edit:
Nigde ne pise da je to njegova majka Eva, pa da je to incest, niti pise odakle je ta zena, ja to ne znam, mozda ju je Bog stovrio na isti nacin kao i Evu.
Ne znamo i necu da pricam napamet, a ni ti ne bi trebao!
Procitaj Bibliju...Nije tacno, Procitao sam deciju Bibliju sa ilustracijama u sarenim bojama kad sam bio mali!
Ajde zilotu ne izvrci cinjenice. Adam i eva su bili u raju i onda ih je bog proterao na zemlju. Oni su bili prvi ljudi i sta mislis kako je ostatak civilizacije po bibliji nastao?