Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Mali ti, a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u kom smislu diskutabilni?
Ja kazem ono kako je Hriscanski, a vi radite sta hocete ja samo upozoravam

Kakve veze ima sad smisao za humor? 

Pa ni ja nisam kako ti to kazes vodio ljubav, al imam neke ponude o kojima ozbiljno razmatram, moram da izgubim nevinos' pre punoletstva, a ne tek u braku jb_t. Plus i da zna da ce mu biti oprosteno nije siguran da bi to radio, ali zasto? Zar nije poenta da uzivamo u zivotu?
Boze... Ja ne vidim nista posebno to sto covek nije vodio ljubav... Covek ima svoje misljenje i to treba uvazavati.... I to sto veruje Boga i protiv grehova je ( ali dzebiga, svi smo gresni )... Njegov problem... Sto toliko praviti galamu o osobi koja veruje u ono sto zeli i sto je to suprotno misljenju mase...?![]()
Eto... Vec sebi govoris moras.. :S Pa ne moras... Gde pise da moras? o.O
Khm... Pa i ne... Samo mi je glupo.. Dobro, ako on namece svoje misljenje, jednostavno ga iskuliras i nastavis dalje...uvažavala bih ja njegovo mišljenje da on ne ide okolo po forumi i vrišti kako ćemo svi biti spaljeni jer smo zavlačili ruke u gaće
dakle, izraziti svoje mišljenje nije isto što i nametati svoje mišljenje
kao što on ima pravo da kaže u šta veruje, i ja imam pravo da se ne složim sa tim, kao i da dam svoj argument
uostalom, nije to suprotno mišljenju mase. srbi su naprasno počeli da se vraćaju srednjovekovnim moralnim vrednostima. možda je suprotno mišljenju forumske mase, a ja sa olakšanjem mogu da kažem da su to većinom inteligentni, racionalni, cinični ljudi međ kojima naš dragi hrišćo ne ume da se snađe.
a ti ideš po forumu i braniš ljude?
E tako...Pa dobro, lose sam formulisao, zelim da izgubim, i verovatno cu izgubiti![]()
A koliko imas godina? I meni je prva devojka bila 3 ipo godine starija o.Osa 16 sam se smuhao prvi put, nikad nije kasno veruj mi xD,a od tad non stop samo ovo ono, valjda sam pre bio stidljiv i plasio sam se toga, pa sam odbijao sve devojka a tek nikada mi nije palo na pamet da pridjem nekoj..

I da manes taj css, mene je cs sputavao dosta u zivotu, naravno ti nisi zavisnik kao sto sam ja bio(do pre 3 meseca sam ga igrao), devojku sam zapostavljao zbog njega opasno...I trazi sto pre da nadjes nekog macana xD
Pa dobro, lose sam formulisao, zelim da izgubim, i verovatno cu izgubiti![]()
Khm... Pa i ne... Samo mi je glupo.. Dobro, ako on namece svoje misljenje, jednostavno ga iskuliras i nastavis dalje...
E tako...Evo, ja se jos nisam ni smuvala, a kamoli djuskala po krevetu... To je sve u mozgu, nigde vise...
![]()
uvažavala bih ja njegovo mišljenje da on ne ide okolo po forumi i vrišti kako ćemo svi biti spaljeni jer smo zavlačili ruke u gaće
dakle, izraziti svoje mišljenje nije isto što i nametati svoje mišljenje
kao što on ima pravo da kaže u šta veruje, i ja imam pravo da se ne složim sa tim, kao i da dam svoj argument
uostalom, nije to suprotno mišljenju mase. srbi su naprasno počeli da se vraćaju srednjovekovnim moralnim vrednostima. možda je suprotno mišljenju forumske mase, a ja sa olakšanjem mogu da kažem da su to većinom inteligentni, racionalni, cinični ljudi međ kojima naš dragi hrišćo ne ume da se snađe.
a ti ideš po forumu i braniš ljude?

Izvini, corava sam...Pa napisao sam css, ili si corava or what, igrica je ista samo je css go_vno zar ne? Ma ne mozes da imas prvog decka sa 23 godine jb_t, idi trazi tamo neesto!!!
Mozes nesvesno da postanes Hriscanka, kao sto je Hriscanin, a to nikako ne valja...
Ne, ne... Ja sam DxD, a ne Hriscanka ili ko zna ko... E ne's vala...
Takve obicno pocnu da djuskaju po krevetu odma' nakon prvog poljubca...