Seks prije braka?

title-mysteries-of-fthe-organism-PDVD_012.jpg

Kao sto rekoh.

Zamislite sad situaciju:
Ti ludovao, lumpovao, iskustva imas na pretek, a ona nista. Nevina. I sad dodje sad ta prva bracna noc, a ona ni da se pomeri. Dodje druga noc, ono jos gore! I tako prodju par noci dok se njemu ne smuci...
Ugl ovo je malo preuvelicano, al poenta je da sex sa dozivotnim partnerom treba isprobati pre braka. Zamislite da se udate za nekog ko voli anal ili ti oral, a ti ne mozes da ga smislis ni u prici! E onda si se zajebao za citav zivot.
Poznajem par koji se razveo samo zbog toga.

nismo vise u srednjem veku
mada sam u zadnje vreme cula od par momaka kako ce da ozene nevinu jer tako nalaze crkva :lol:

rekla sam im> nece crkva posle da je j.ebe, nego ti

a svi znamo da se ultranacionalisti u dusi danas vracaju crkvenim vrednostima majke serbie

Ne bih rekao da je to potpuno tačno, mnogi hoće nevine zbog toga što se retko ko može pomiriti sa tim da je neko drugi odradio "cherry pop" ženi sa kojom će da provede čitav život..
To je uglavnom ponos, a drugi ga unište tako što ga insertuju u tvoju buduću, a svi drugi izgovori su samo maska za ovo :lol:

ja, dobro, al meni jedno ne ide u glavu
sve devojke koje sam ja upoznala sa stavom ništa pre braka su uglavnom stisnute, rigidne likuše koje ne dozvoljavaju ni da ih dečko poljubi u javnosti (ako imaju istog)
i sve super, venčaju se oni, a meni je u glavi sledeća slika seksa: ona legne, raširi noge, očekuje da joj muž sve odradi, moli se višim silama da je oplođena
devet meseci kasnije - izbaci bebu
90% onih koje sam pitala šta im je cilj u životu - da se dobro udaju i ostvare kao majke

sve je to lepo, žena ti neukaljana, al ne bih ni ja htela nekog duduka u svom krevetu

Back