- Poruka
- 67.686
Selma! Vrati se hebote. Sta ti je
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je. Dobre cice se druze sa dobrim.i povedi drugarice...
Jesmo, seksali smo se.Hajmo da vidimo jel ko sta ovde seksao izmedju forumasa forumasica (ne zalazimo u detalje koga , skim, kako )
Da vidimo hoce li iko reci da?
Nemam pojma kakve si ti ljude upoznala samo ja imam dugogodisnje iskustvo upoznavanje forumasa, chatera iz razlicitih zemalja i mogu potvrditi da to nije tocno.pa da, ovo su nikovi ovde. Neko piše potpuno drugačije nego kakva je ličnost inače, ljudi se predstavljaju svakako.
Obično kada realno upoznamo nekoga koga smo "upoznali" virtuelno često sledi veliko iznenađenje.
Ja cu nesto iz dugogodisnjeg iskustva na Krsti, uzmite u obzir da je licno misljenje:pa da, ovo su nikovi ovde. Neko piše potpuno drugačije nego kakva je ličnost inače, ljudi se predstavljaju svakako.
Obično kada realno upoznamo nekoga koga smo "upoznali" virtuelno često sledi veliko iznenađenje.
To jeste tako, ali ono što se ne može otkriti pisanjem to je ponašanje, grimase, jedan sasvim drugačiji utisak. Energija koju neko emituje u neposradnom kontaktu. Tu sam se mnogo puta iznenadila, skoro svaki put. Ovde komuniciramo mozgom, dobro, vidi se tu svašta, ali ono što je bitno za ljubav i sex to je telesnost, ta vibracija u kontaktu. Znaš i sama, ovo pišem samo kao dodatak.Ja cu nesto iz dugogodisnjeg iskustva na Krsti, uzmite u obzir da je licno misljenje:
Kada ovde pratite ljude (nick-ove) godinama sta i kako pisu, izgradite neki profil o njima. Sve i da udju sa namerom da se predstave drugacije, u nekom trenutku pocnu da se otkrivaju. Kao kada igrate neku predstavu (nastup npr) i morate da se smejete 15 min. Osmeh ce vam prvih par minuta biti besprekoran, u narednim minutima on ce polako spadati a vi necete primetiti. Na kraju se necete vise osmehivati. Tako je i sa pisanjem, kao sa rukopisom, mozete da "fejkujete" u pocetku ali kako vreme prolazi, pocecete da se odajete kakvi ste u sustini.
Ali, zar to nije vec dokonost pratiti ljude u tolikoj meri i udubiti se u njihov psiholoski profil, milim meni je to jezivo i bezao bih od takve osobe.Ja cu nesto iz dugogodisnjeg iskustva na Krsti, uzmite u obzir da je licno misljenje:
Kada ovde pratite ljude (nick-ove) godinama sta i kako pisu, izgradite neki profil o njima. Sve i da udju sa namerom da se predstave drugacije, u nekom trenutku pocnu da se otkrivaju. Kao kada igrate neku predstavu (nastup npr) i morate da se smejete 15 min. Osmeh ce vam prvih par minuta biti besprekoran, u narednim minutima on ce polako spadati a vi necete primetiti. Na kraju se necete vise osmehivati. Tako je i sa pisanjem, kao sa rukopisom, mozete da "fejkujete" u pocetku ali kako vreme prolazi, pocecete da se odajete kakvi ste u sustini.
Ja kazem da sam u sustini romanticna dusica i da imam tamo 1700 poruka niko mi ne verujeJa cu nesto iz dugogodisnjeg iskustva na Krsti, uzmite u obzir da je licno misljenje:
U to prosto ne vjerujem.Jesmo, seksali smo se.
I nismo bili bas diskretni ovde povodom toga, da ne kazem malo smo se hvalili.
U svoje ime mogu da kazem da se nisam registrovala na forumu zbog sexa, bilo mi je zanimljivo, onda sam unapredjena u modlu, u medjuvremenu nekako usla u ekipu koja je preteca influensera hahahahahhaha, salim se,nismo influenseri bili, daleko od toga, samo prepoznatljivi..poznati na forumu.
I tako.... da znate, i ovde se moze *ebati.
Ne, u vreme kad nije bilo fejsbuka i instagrama, forum je bio jedina zanimacija te vrste i korisnika je bilo manje.Ali, zar to nije vec dokonost pratiti ljude u tolikoj meri i udubiti se u njihov psiholoski profil, miskim meni je to jezivo i bezao bih od takve osobe.
Forum bi trebao biti zabava, hobi, neka vrsta zanimacije.
Sto se tice teme i seksa sa nekom forumasicom ne, nisam imao seks sa nekom sa foruma.
a posebno ako si još i mod pa čitaš skoro sveNe, u vreme kad nije bilo fejsbuka i instagrama, forum je bio jedina zanimacija te vrste i korisnika je bilo manje.
Kad iznova na temi koje vas zanimaju citate iste ljude, to je neminovno.
I ono što drugi ne videa posebno ako si još i mod pa čitaš skoro sve
I opet ta prednost nije iskorištena na pravi način.Ali ono što je sigurno prednost foruma jeste što se zaista tu nađu ljudi sa sličnim sklonostima. To se sve vidi kao na dlanu. Čak i temperament.
ja mislim da ti nas zezaš, jer u stvari želiš da čuješ pikanterije ko s kim i onda samo ovako izazivaš da neko nešto konkretno napiše, npr konkretan nik sa kojim se sexaoI opet ta prednost nije iskorištena na pravi način.
Mislis korisnika je bilo vise?Ne, u vreme kad nije bilo fejsbuka i instagrama, forum je bio jedina zanimacija te vrste i korisnika je bilo manje.
Kad iznova na temi koje vas zanimaju citate iste ljude, to je neminovno.
Ne ja stvarno vjerujem da niko sa Ljisa se nikad nije seksao.ja mislim da ti nas zezaš, jer u stvari želiš da čuješ pikanterije ko s kim i onda samo ovako izazivaš da neko nešto konkretno napiše, npr konkretan nik sa kojim se sexao
pa i ja sam napisala na temi za sebe, za druge ljude ne mogu znati šta je realno a šta samo pišu.Ne ja stvarno vjerujem da niko sa Ljisa se nikad nije seksao.
Ali opet ti si ovdje dugo i moderatorka. Znaš što ja ne mogu znati.
A ti znači lično jesi imala kontakta sa foruma?pa i ja sam napisala na temi za sebe, za druge ljude ne mogu znati šta je realno a šta samo pišu.
Upoznavala sam i muške i ženske, ima oko 20-tak ljudi koje sam upoznala. Bilo je tu lepih i inspirativnih susreta.
Nisam ja ništa posebno u odnosu na druge. Nekada su se ljudi i više družili sa foruma kako čujem. Ja jesam zainteresovana da upoznajem ljude. Ali šta se radi na tim susretima ako nisu čisto prijateljski se ne piše.A ti znači lično jesi imala kontakta sa foruma?
Ekstra nema šta. Mada ti si ipak Paula pa i nije toliko čudno.
Nisam ja ništa posebno u odnosu na druge. Nekada su se ljudi i više družili sa foruma kako čujem. Ja jesam zainteresovana da upoznajem ljude. Ali šta se radi na tim susretima ako nisu čisto prijateljski se ne piše.
Ne ja stvarno vjerujem da niko sa Ljisa se nikad nije seksao.
Ali opet ti si ovdje dugo i moderatorka. Znaš što ja ne mogu znati.