Seks između forumaša

Hajmo da vidimo jel ko sta ovde seksao izmedju forumasa forumasica (ne zalazimo u detalje koga , skim, kako )

Da vidimo hoce li iko reci da?
Jesmo, seksali smo se.
I nismo bili bas diskretni ovde povodom toga, da ne kazem malo smo se hvalili. :mrgreen:
U svoje ime mogu da kazem da se nisam registrovala na forumu zbog sexa, bilo mi je zanimljivo, onda sam unapredjena :D u modlu, u medjuvremenu nekako usla u ekipu koja je preteca influensera hahahahahhaha, salim se,nismo influenseri bili, daleko od toga, samo prepoznatljivi..poznati na forumu. :)
I tako.... da znate, i ovde se moze *ebati. ;)

pa da, ovo su nikovi ovde. Neko piše potpuno drugačije nego kakva je ličnost inače, ljudi se predstavljaju svakako.
Obično kada realno upoznamo nekoga koga smo "upoznali" virtuelno često sledi veliko iznenađenje. :)
Nemam pojma kakve si ti ljude upoznala samo ja imam dugogodisnje iskustvo upoznavanje forumasa, chatera iz razlicitih zemalja i mogu potvrditi da to nije tocno.

pa da, ovo su nikovi ovde. Neko piše potpuno drugačije nego kakva je ličnost inače, ljudi se predstavljaju svakako.
Obično kada realno upoznamo nekoga koga smo "upoznali" virtuelno često sledi veliko iznenađenje. :)
Ja cu nesto iz dugogodisnjeg iskustva na Krsti, uzmite u obzir da je licno misljenje:

Kada ovde pratite ljude (nick-ove) godinama sta i kako pisu, izgradite neki profil o njima. Sve i da udju sa namerom da se predstave drugacije, u nekom trenutku pocnu da se otkrivaju. Kao kada igrate neku predstavu (nastup npr) i morate da se smejete 15 min. Osmeh ce vam prvih par minuta biti besprekoran, u narednim minutima on ce polako spadati a vi necete primetiti. Na kraju se necete vise osmehivati. Tako je i sa pisanjem, kao sa rukopisom, mozete da "fejkujete" u pocetku ali kako vreme prolazi, pocecete da se odajete kakvi ste u sustini.

Ja cu nesto iz dugogodisnjeg iskustva na Krsti, uzmite u obzir da je licno misljenje:

Kada ovde pratite ljude (nick-ove) godinama sta i kako pisu, izgradite neki profil o njima. Sve i da udju sa namerom da se predstave drugacije, u nekom trenutku pocnu da se otkrivaju. Kao kada igrate neku predstavu (nastup npr) i morate da se smejete 15 min. Osmeh ce vam prvih par minuta biti besprekoran, u narednim minutima on ce polako spadati a vi necete primetiti. Na kraju se necete vise osmehivati. Tako je i sa pisanjem, kao sa rukopisom, mozete da "fejkujete" u pocetku ali kako vreme prolazi, pocecete da se odajete kakvi ste u sustini.
To jeste tako, ali ono što se ne može otkriti pisanjem to je ponašanje, grimase, jedan sasvim drugačiji utisak. Energija koju neko emituje u neposradnom kontaktu. Tu sam se mnogo puta iznenadila, skoro svaki put. Ovde komuniciramo mozgom, dobro, vidi se tu svašta, ali ono što je bitno za ljubav i sex to je telesnost, ta vibracija u kontaktu. Znaš i sama, ovo pišem samo kao dodatak.

Ali, zar to nije vec dokonost pratiti ljude u tolikoj meri i udubiti se u njihov psiholoski profil, milim meni je to jezivo i bezao bih od takve osobe.
Forum bi trebao biti zabava, hobi, neka vrsta zanimacije.

Sto se tice teme i seksa sa nekom forumasicom ne, nisam imao seks sa nekom sa foruma.

Ja kazem da sam u sustini romanticna dusica i da imam tamo 1700 poruka niko mi ne veruje:cry:

Jesmo, seksali smo se.
I nismo bili bas diskretni ovde povodom toga, da ne kazem malo smo se hvalili. :mrgreen:
U svoje ime mogu da kazem da se nisam registrovala na forumu zbog sexa, bilo mi je zanimljivo, onda sam unapredjena :D u modlu, u medjuvremenu nekako usla u ekipu koja je preteca influensera hahahahahhaha, salim se,nismo influenseri bili, daleko od toga, samo prepoznatljivi..poznati na forumu. :)
I tako.... da znate, i ovde se moze *ebati. ;)
U to prosto ne vjerujem.
Niko sa foruma, tj sa Ljisa se nije ni sreo a kamoli seksao.

Ali, zar to nije vec dokonost pratiti ljude u tolikoj meri i udubiti se u njihov psiholoski profil, miskim meni je to jezivo i bezao bih od takve osobe.
Forum bi trebao biti zabava, hobi, neka vrsta zanimacije.

Sto se tice teme i seksa sa nekom forumasicom ne, nisam imao seks sa nekom sa foruma.
Ne, u vreme kad nije bilo fejsbuka i instagrama, forum je bio jedina zanimacija te vrste i korisnika je bilo manje.
Kad iznova na temi koje vas zanimaju citate iste ljude, to je neminovno.

Ne, u vreme kad nije bilo fejsbuka i instagrama, forum je bio jedina zanimacija te vrste i korisnika je bilo manje.
Kad iznova na temi koje vas zanimaju citate iste ljude, to je neminovno.
Mislis korisnika je bilo vise?

Dobro, ako se dugo pratite i citate, ako ti je neko zanimljiv, onda mogu i da razumem da se udubis u ono sta neko pise u svim ostalim slucajevima to je u najmanju ruku cudno da pratis kako neko koga ne poznajes razmislja i da ga u fazonu provaljujes kakav je i slicno.

Nisam ja ništa posebno u odnosu na druge. Nekada su se ljudi i više družili sa foruma kako čujem. Ja jesam zainteresovana da upoznajem ljude. Ali šta se radi na tim susretima ako nisu čisto prijateljski se ne piše.

neko vreme je bilo popularno "forumasko okupljanje"
pa se izdogovaramo pa ko moze dodje ... na par sam bio od ekipice 4-5 pa par puta i jednom cini mi se da nas je bilo 15ak..
pa par putan na BeerFestu pa kod Pipi u kafani :heart:

Ni sada nije lose. Ljudi koji zele da se nadju, nadju se lako. Sve je ovo deo zivota
nekme manje nekome vise.

Ne ja stvarno vjerujem da niko sa Ljisa se nikad nije seksao.
Ali opet ti si ovdje dugo i moderatorka. Znaš što ja ne mogu znati.

Sanco jel stvarno verujes da se niko nije sexao?

Kapiras da je LjiS kao jedna kafana gde se ljudi upoznaju
pa se nadju
pa pricaju
pa tracare ( dobro to ja radim drugi to ne rade)
pa piju
pa ...... svasta nesto lepo :D

Nemas valjda 14 god da mislis da smo skupina hodocasnika u misiji sirenja morala i srece :lol:

Back