Seks igračke za žene

gost 391595

Buduća legenda
Poruka
35.177
Pre nekoliko dana sam kupila ružičasti dildo. Dužine 16.5 cm, širine 4cm. Zažalila sam odmah, penetracija je nemoguća.

Sada mi više služi kao neki eksponat, kačim na njega nakit. Na kit, haha, nije namerno.

Zašto sam napravila takvu fatalnu grešku, zašto mi je mozak bio ispran da što duže i deblje, to bolje?
Koliko žene zapravo same istražuju i saznaju šta im prija, a koliko smo bombardovane sa svih strana šta bi trebalo da nam prija? Kako je moguće da se tako malo poznajemo?

Da sad kupujem opet, uzela bih dužinu 10 cm, debljinu ne više od 3 cm, možda čak i manje.

Kakva su vaša iskustva, jeste imale greške, koliko vam je trebalo vremena da istražite šta vam odgovara i da ne pravite greške?

Pre nekoliko dana sam kupila ružičasti dildo. Dužine 16.5 cm, širine 4cm. Zažalila sam odmah, penetracija je nemoguća.

Sada mi više služi kao neki eksponat, kačim na njega nakit. Na kit, haha, nije namerno.

Zašto sam napravila takvu fatalnu grešku, zašto mi je mozak bio ispran da što duže i deblje, to bolje?
Koliko žene zapravo same istražuju i saznaju šta im prija, a koliko smo bombardovane sa svih strana šta bi trebalo da nam prija? Kako je moguće da se tako malo poznajemo?

Da sad kupujem opet, uzela bih dužinu 10 cm, debljinu ne više od 3 cm, možda čak i manje.

Kakva su vaša iskustva, jeste imale greške, koliko vam je trebalo vremena da istražite šta vam odgovara i da ne pravite greške?

nekako sam uveren da bi s muškarcem koji ima kitu tih dimenzija sve bilo ok

Svi prave gresku kad mastaju o seksu...
Dildo imam dusu?
Razmisljas ceo dan o seksu i jos dodjes ovde da pises...
A to sta ti kacis na njega je glupost.
Usmeri te svoje nagone na nesto drugo.

Sta jeste istrazili pickuu?
Lako je istraziti pickuu,tesko je istraziti okean...
Zato ljudi batalite tu vasu masturbaciju,pomognite covecanstvu.Bavite se pametnim stvarima.Npr: posadite nesto,a ne da jedete smece iz prodavnica i posle imate 10 kila viska i posle dobijete rak...
Ima bitni stvari od seksa.
Ljubav je najbitija stvar,nama najlepsa zena i muskarac su nasa mama i nas otac.
Tek kad nekoga zavolimo on postaje lep...

Pa, čoveče, kakva tema? O seks igračkama? Je li moguće da je to toliki tabu? Mislim, i meni bi bio da imam 10 godina manje, ali stvarno više ne vidim potrebu... I hajde da sam pisala o dildu za duplu penetraciju ili analnim kuglicama, nego o običnom dildu.

@off..
Nije nikakav tabu.. sta vise o tome ljudi zvacu i tokom jela..na sve strane seks, dildoti, poze, sise, dupeta, skidanje, ..dobar nacin da se skrene paznja sa svih frustracija...ajde da se malo prica i o drugim stvarima i vrednostima..

Meditaciju praktikujem svaki dan, i slažem se, ima ogromne benefite, život mi se menja rapidno kad meditiram, sadržaji samo naviru u svest i to je stvarno ozbiljan rad, nimalo bezazlen.

Ali što se seksa tiče, moram da kažem da sam daleko više upoznala sebe kroz 'terenski rad', tj kroz konkretno fizičko istraživanje svog tela. Zašto da kognitivizujem ili spiritualizujem nešto što je dobrim svojim delom nagonsko.

Back