Seks i ljubav i alkohol...

prosle godine u martu sam prestala da pijem alkohol,skrooz(nisam leceni alkolocar,ne,ne) i slagala bih kada bih rekla da mi se nista nije promenilo,bar u toliko sto kada izadjem u grad svi piju pivo,koje ja mnogo volim,a ja posto ne volim sokove pijem vodu :( i onda se smorim...e sada na ljubavni ,pa sta znam,nista se bas nije promenilo u toku tih godinu dana osim sto sam se smorila :)da,prestala sam i da pusim i da pijem kafu...ali to nije tema...

cemu ovakvo samokaznjavanje???:shock:

jest.

prvo sam praktikovala seks sa pijanim ljudima.
onda sam prestala da praktikujem seks sa pijanim ljudima, osim ako i sama nisam pijana.
a onda sam prestala da praktikujem seks sa pijanim ljudima, bez obzira da li sam pijana ili ne.

....a onda sam prestala da praktikujem seks i sa pijanim i sa treznim ljudima dok sam ja pijana. a onda sam prestala da praktikujem seks i sa pijanim i sa treznim ljudima (muskarcima) dok sam i ja trezna..i tu je kraj..i u cemu je onda problem u alkoholu ili u nama? ..
...ma idi.. :lol:

Isto vazi i za devojke zar ne?

do odredjene granice,he he he
alkohol5oo3yb4yq1.jpg

e,pre dve godine,mozda vise upoznala sam ednog decka,bili smo pijani i on i ja,bila sam na odmoru,proveli smo 5 opasno kul:) dana i jesmo pili svako vece(ipak bez teturanja,bulaznjenja i ponasanja ispod nivoa ljudskog dostojansvta ipak) i bas sam se zaljubila...elem ta veza se nastavila i posle odmora,ali smo poceli da se vidjamo trezni(*** :)),i sve je bilo drugacije,jeste bilo lepo,ali skroz nekako cudno,kao da sam upoznavala novu osobu i on je imao isti osecaj...i sex je bio drugaciji...da se razumemo,nista nije bilo losije,samo je nekako bilo valjda ozbiljnije...potrajalo je nekoliko meseci i bilo je lepo,ali su vise sile ucinile svoje :)

e,pre dve godine,mozda vise upoznala sam ednog decka,bili smo pijani i on i ja,bila sam na odmoru,proveli smo 5 opasno kul:) dana i jesmo pili svako vece(ipak bez teturanja,bulaznjenja i ponasanja ispod nivoa ljudskog dostojansvta ipak) i bas sam se zaljubila...elem ta veza se nastavila i posle odmora,ali smo poceli da se vidjamo trezni(*** :)),i sve je bilo drugacije,jeste bilo lepo,ali skroz nekako cudno,kao da sam upoznavala novu osobu i on je imao isti osecaj...i sex je bio drugaciji...da se razumemo,nista nije bilo losije,samo je nekako bilo valjda ozbiljnije...potrajalo je nekoliko meseci i bilo je lepo,ali su vise sile ucinile svoje :)

konacno jedan iskren odgovor...:D:D

I kod nas u nashoj zemlji alkohol ne samo da je drushtveno prihvatljiv, vech je deo nashe kulture i folklora...

Sluzzi ne smo kao sredstvo za dokazivanje muzzevnosti, vech i kao nezaobilazni olakshivach druzzenja, lek, univerzalni modifikator ponashanja, ulivach hrabrosti, opravdanje za sve i svashta, afrodizijak, vezivo za mnoge odnose kao i pechat na razne dogovore, od veridbe do kupoprodaje.

S druge strane, mnoge zzene ga proklinju, a bogami ima i mushkaraca koji se hvataju za glavu kad vide shta se deshava sa njihovom debljom polovinom nakon konzumacije istog.

Upotreba varira od povremenog socialnog pijuckanja do redovnog temeljnog opijanja.

Svi smo se susretali sa ovim pojavama....shta vi mislite o uticaju alkohola na seksualni i ljubavni zzivot?

Dobro vino mi prija za seks, maženje, a ostala pića mi udalje seks kilometrima od mene. A ne volim da pijem samo vina. Jako volim neka druga pića. Ipak, tako reagujem. Ostala pića su za druženje.
Volim da pijem, ali u društvu i u normalnim količinama. Nisam nikada bila mortus. Znam da stanem, pošto ne volim nekontrolisana ponašanja. To smara, čak i kada je neko raspoložen pijanac.

prosle godine u martu sam prestala da pijem alkohol,skrooz(nisam leceni alkolocar,ne,ne) i slagala bih kada bih rekla da mi se nista nije promenilo,bar u toliko sto kada izadjem u grad svi piju pivo,koje ja mnogo volim,a ja posto ne volim sokove pijem vodu :( i onda se smorim...e sada na ljubavni ,pa sta znam,nista se bas nije promenilo u toku tih godinu dana osim sto sam se smorila :)da,prestala sam i da pusim i da pijem kafu...ali to nije tema...

ja se bojim da necu zavrsiti zivot(ozeniti se) sa nekom strejterkom koja nista ne pije...ne mogu da komuniciram sa "normalnim"...zato sto normalne imaju tendenciju da syebu i umire nestasne muskarchitje poput mene i zadrze ga vjecno u zatvoru

meni je smor kad izadjem a da ne popijem nista,tj bolje da nisam ni izasla.
gnjave te ljudi,tupe nesto a ti moras da ih kao slusas,a prag tolerancije je mi je neobicno visi kad popijem (dobro sad ne da povracam po coskovima,to ne volim) i vise sam prijateljski raspolozena.jer kad sam normalna uglavnom hejtujem :lol: plus mi ne smeta tada duvanski dim koji me u obicnim prilikama uzasno iritira.doduse vise volim da pijem na otvorenom ( jej leto) i sa ljudima koje znam.ako mi je smor atmosfera,odma idem da spavam,makar i na podu,to mi bar nikad nije bio problem :)
ja se bojim da necu zavrsiti zivot(ozeniti se) sa nekom strejterkom koja nista ne pije...ne mogu da komuniciram sa "normalnim"...zato sto normalne imaju tendenciju da syebu i umire nestasne muskarchitje poput mene i zadrze ga vjecno u zatvoru
ha!znaci ipak ces se ozeniti :lol: :lol:

pa ako je normalna znace da se nestasne muskarcine nikada ne menjaju i da iz zatvora beze kad god im se ukaze zgodna prilika....:mrgreen:....zato se ti pre boj onih malo manje "normalnih"....:wink:

meni je smor kad izadjem a da ne popijem nista,tj bolje da nisam ni izasla.
gnjave te ljudi,tupe nesto a ti moras da ih kao slusas,a prag tolerancije je mi je neobicno visi kad popijem (dobro sad ne da povracam po coskovima,to ne volim) i vise sam prijateljski raspolozena.jer kad sam normalna uglavnom hejtujem :lol: plus mi ne smeta tada duvanski dim koji me u obicnim prilikama uzasno iritira.doduse vise volim da pijem na otvorenom ( jej leto) i sa ljudima koje znam.ako mi je smor atmosfera,odma idem da spavam,makar i na podu,to mi bar nikad nije bio problem :)

ha!znaci ipak ces se ozeniti :lol: :lol:

ocu ali samo tebe! i to kad porastem:oops:

Back