parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
zato ja više i ne izlazimmeni je smor kad izadjem a da ne popijem nista,tj bolje da nisam ni izasla.
gnjave te ljudi,tupe nesto a ti moras da ih kao slusas,a prag tolerancije je mi je neobicno visi kad popijem
=(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato ja više i ne izlazimmeni je smor kad izadjem a da ne popijem nista,tj bolje da nisam ni izasla.
gnjave te ljudi,tupe nesto a ti moras da ih kao slusas,a prag tolerancije je mi je neobicno visi kad popijem
imam jednu drugaricu znam je ceo protekli život (osnovna škola ), koja baš voli da popije i čini to redovno, retko se desi ali i pretera bar 2-3 puta godišnje, meni ona deluje kao da samo doliva i drži se na dozi- tako ne misle ostali (ne živi više u starom kraju) jer je ne znaju kao ja i pre 17-18 godine kad nije pila, pa njima to ne deluje kao bilo šta extremno i loše "...pa šta popije malo, nije to strašno... pa svi mi cirnemo, to što ti ne cirkaš ne znači da imaš pravo bilo kome da braniš..." reči su okoline kad god smo počinjali tu temu....
elem
poenta je u tome da ja znam zašto ona pije i da su njeni razlozi za piće veoma jaki
iako se sve svodi na klasiku tipa bežanje od stvarnosti ipak je veoma teško naći kontra argumente da ne pije ili bar da ne pije toliko (ponavljam okolini ne deluje mnogo ali ja znam da jeste)
dakle želeo bih da pitam devojke poput banši i tare ( bez uvrede ) i ostale ko ima sličnog iskustva:
kako odvići od pića nekoga ko ima jake razloge za piće, kako mu dokazati da je sve isto i bez tog (često) odvratnog alkohola da je stvarnost takva kakva je i da je ne ulepšava nikakav alkohol...

U redu je to, Smiljka, ali pazi da ne navučeš CIROZU, a sve u cilju veće SOCIJALIZACIJE !!!meni je smor kad izadjem a da ne popijem nista,tj bolje da nisam ni izasla.
gnjave te ljudi,tupe nesto a ti moras da ih kao slusas,a prag tolerancije je mi je neobicno visi kad popijem![]()

pa nisam ti ja alkoholicar,odakle znam kako odvici nekog od pica :shock:dakle želeo bih da pitam devojke poput banši i tare ( bez uvrede ) i ostale ko ima sličnog iskustva:
kako odvići od pića nekoga ko ima jake razloge za piće, kako mu dokazati da je sve isto i bez tog (često) odvratnog alkohola da je stvarnost takva kakva je i da je ne ulepšava nikakav alkohol...
jeee ne mozes nista ni da kazes na forumu a da te ne okarakterisu kao alkoholicara/sektasa/narkomana/stranackog aktivistu 
pa evo izgleda da vec imamU redu je to, Smiljka, ali pazi da ne navučeš CIROZU, a sve u cilju veće SOCIJALIZACIJE !!!![]()

Sex
Ljubav

Nemoj tako, znaš i sama kako ono ide uvodni deo GRUPNE terapije : " Ja sam Smiljka i alkoholičar sam, a ....," a dalje improvizuj sama !!!pa nisam ti ja alkoholicar,odakle znam kako odvici nekog od pica :shock:
ima dve nedelje ako ne i vise kako nisam pila alkohol,![]()

ja najvise volim da pijem iz flaseja htedoh pojasnjenje od ovog 100% ali sam odustala,neke stvari mi nisu bile jasne u njegovom postu...bez uvrede naravno...elem,zaboravila sam da kazem da od pre dve nedelje opet pijem pivo(i to sam se usudila da ga pijem iz flase,jos jedan uzas),u malim kolicinama,moram da se uhodam ponovo![]()

Juce sam cula majku jednog osamneestogodisnjaka kome je tata za punoletstvo kupio auto, i za tih par meseci postigao je da mu oduzmu dozvolu posle treceg prekrsaja u alkoholisanom stanju!
Njegova majka kaze: Ma bolje da pije nego da se drogira!!! Eto i stric mu je u zatvoru zbog alkohola, sad treba da izadje za koji mesec, cega ga posao....ima da uziva kad izadje
Stric mu je kamionom udario u auto u kome su se nalazili zena, muz i mali sin, isli su kuci iz porodilista! Samo je zena na zalost prezivela!
ja najvise volim da pijem iz flase
ili konzerve.

Ne postoje jaki razlozi za piche. Ponekad mozze da prija kao sredstvo za onesveshchivanje kad nam je mozak toliko okupiran problemom da nemozzemo prestati da mislimo.
Poneko pivo kad se izadje isto nije problem.
Ali ako smo konstantno pod gasom, a u vezi smo, chini mi se da je to prilichno uvredljivo za partnera...
Kao shto mislim i da je prilichno riskantno prihvatiti pijano udvaranje....shta, posle se probudi i nemozze da sakrije uzzas na licu kad se osvesti...![]()
chini mi se da je to prilichno uvredljivo za partnera...
ja obichno kad popijem, pa moram da slusham shta mi neko govori, od silnog naprezanja i koncentrisanja da zapravo chujem i saslusham, kasnije obavezno povracam...meni je smor kad izadjem a da ne popijem nista,tj bolje da nisam ni izasla.