Seks i ljubav i alkohol...

Isto sto mislim i o redovnoj upotrebi droga, trave, cigareta itd...odlika slabih karaktera. Naravno svako moze da dokaze i da nije slab, ostavljanjem nabrojanog.
Slabi karakteri nemaju mnogo sanse u istrajavanju ni sto se tice ljubavi ni sexa. Sto ne znaci opet da oni koji su operisani od ovih poroka, nisu slabi. :lol:

Divno...ona je pacenica ....sumnjam da uzziva....
To je kao da se zabavljash sa dve osobe...jedna je divna i volish je, a ona druga se pojavljuje povremeno i stvar je odluke a ne stanja pa se nada pojavljuje da che prevagnuti trezvenost...

Pa gde tu ima mozga..da pokusavas izvuci neku drugu normalnu osobu..za to postoje institucije..on je verovatno bio ta pijana osoba i pre nje..tako da ona ne zna tu njegovu ''bolju'' stranu..koju mozda i nema.

2. nije debilno nego tužno. ali baš baš. društvo te nauči da nije ok biti opušten i provoditi se dobro, osim ako se naravno ne zapiješ ko prase. pa tako znam neke koji su se izponapijali od bezalkoholnog piva..

sve si u pravu... al je fora da šo drooštvo uživa u alkoholu..i po aootomatizmu....pio sam po 3 litra piva za noć...recimo 3x nedeljno... al uopšte ne volim alkohol...ne volim ukoos...znatči... pio sam na silu....kao samo mi donose flaše i ja ispijam..niša ne osećam....i onda se obezglavim....sa ribama je grozno...najgore je bilo sa onima koje se tu moovaju u drooštvu...neam pojma koje su...znači nije meni ni trebao ventil da se oslobodim...jer mi se nisu ni sviđale...sex-oodrvatan..ma i vootra isto...samo šo je aj kao maaalo bolje.......fora je šo to meni ne prija...pa se nisam ni navookao..al mnogi jesu...i katastrofa je tako pasti....ali mi smo kooltoora koja stvarno uživa u alkoholu......vidim jooče nekog klinca u 8 ujootru koopooje unooče vinjaka....a je.....sve je to strašno... + oni moočenici šo su zaglavili po kladionicama....iamo klnike za lečenje bolesti zavisnosti ....a tu se leće i oboleli od kockarskog poroka... e..tu nema ni sexa..ni šnicle u vazni...

jest.

prvo sam praktikovala seks sa pijanim ljudima.
onda sam prestala da praktikujem seks sa pijanim ljudima, osim ako i sama nisam pijana.
a onda sam prestala da praktikujem seks sa pijanim ljudima, bez obzira da li sam pijana ili ne.

Очекивала сам да ћеш завршити са:''А онда сам престала да практикујем секс!'' :lol:

I kod nas u nashoj zemlji alkohol ne samo da je drushtveno prihvatljiv, vech je deo nashe kulture i folklora...

Sluzzi ne smo kao sredstvo za dokazivanje muzzevnosti, vech i kao nezaobilazni olakshivach druzzenja, lek, univerzalni modifikator ponashanja, ulivach hrabrosti, opravdanje za sve i svashta, afrodizijak, vezivo za mnoge odnose kao i pechat na razne dogovore, od veridbe do kupoprodaje.

S druge strane, mnoge zzene ga proklinju, a bogami ima i mushkaraca koji se hvataju za glavu kad vide shta se deshava sa njihovom debljom polovinom nakon konzumacije istog.

Upotreba varira od povremenog socialnog pijuckanja do redovnog temeljnog opijanja.

Svi smo se susretali sa ovim pojavama....shta vi mislite o uticaju alkohola na seksualni i ljubavni zzivot?

Пази, тек сад, после свих ових година...нешто враћам филм и контам да никада нисам имала такво искуство. :roll: Кад ме звекне пиће - онда ми се спава и није ми до секса...а никада нисам била у кревету са неким ко је у алкохолисаном стању...
Ебем ти живот, шта пропустих!

(Ел се рачунају лаке дроге? ...Да не будем најгора од све деце...:roll:)

Mushkarac koji u mushkom drushtvu - a bogami i u zzenskom- odbije piche postaje predmet podsmeha...a primechujem da se to polako deshava i zzenama...ajd gorki list, ajd pivo...shto si riba...bla,bla,bla...
Neki smatraju da su bolji u seksu kada su pod gasom...
Kako ostaviti nekog ko pije ako tu osobu volish, dakle ljubav je u pitanju...i bolest...

Пази, тек сад, после свих ових година...нешто враћам филм и контам да никада нисам имала такво искуство. :roll: Кад ме звекне пиће - онда ми се спава и није ми до секса...а никада нисам била у кревету са неким ко је у алкохолисаном стању...
Ебем ти живот, шта пропустих!

(Ел се рачунају лаке дроге? ...Да не будем најгора од све деце...:roll:)

Drago mi je da nisi imala lichna iskustva.
Ali si se sigurno susretala sa ovom pojavom.. u svojoj blizzoj i daljoj okolini.

@prijatelj
lažeš doco, masni su ti zubi
@rile
meni maznuli novčanik u prevozu. najžalije mi para.
@pipi
pa ne ostavljaš ga zato što pije, nego zbog nekih bezveznih ponašanja, jel?
sad, kenyati po forumu i cveće brati nije isto, znam..

Mushkarac koji u mushkom drushtvu - a bogami i u zzenskom- odbije piche postaje predmet podsmeha...a primechujem da se to polako deshava i zzenama...ajd gorki list, ajd pivo...shto si riba...bla,bla,bla...
Kako ostaviti nekog ko pije ako tu osobu volish, dakle ljubav je u pitanju...i bolest...

muškarci koji piju da bi ispali face u društvu ustvari i nisu muškarci nego miševi...

na šta misliš kad kažeš bolest, na alkoholizam???:roll:

pa, sta znam... o alkoholu mogu da kazem po nesto... ova dva ostala bas i ne znam... al', pricao sam vam vec... ne volim kad se ljudi opijaju do kraja... volim kad se zagrejemo samo... na primer... kad je zima, pa kuvamo rakiju... bela, uvek... alkohol je dobar i na ranu.... zbog dezinfikcije... joj, kako me bolelo onog dana kad sam stavljao sto sam se udario u nogu... al' sam stojicki izdrzao... rek'o sam vam... nisam plakao... zato, jasno i glasno kazem... ljudi, ne povredjujte se... can ni nenamerno...

A kako doci uopste u tu hc varijantu ako ti ne prija takva osoba?
Evo ja ću da ti odgovorim. :-)
Upoznaš nekog dečka, sladak, prijatan, zanimljiv, dopadne ti se, zaljubiš se u njega...
OK, popije ponekad poneko pivo, ali bože moj, sve je to normalno.
A onda primetiš da to postaje sve češće, ne dopada ti se to, ali sigurno ga nećeš ostaviti, već ćeš pokušati da mu pomogneš.
Onda on ostavi alkohol na par dan, dva, mesec, sve je divno i krasno, ali ne traje dugo.
I onda opet sve iz početka, javlja se i agresija...
I tako, začaran krug iz koga neko uspe da izađe, a neko, na žalost, ne... :(

meni jedna riba prije par dana rekla da sam seljak zato sto sam narucio flashiranu vodu a nisam pivo

Back