Seks i automobil

Ja ne volim sex u ovim novim kolima zato sto vecina njih ima ono za ruke naslon za ruke i tesko je staviti noge izmedju i uglavnom nazuljam kolena,..Tako je bilo u novoj Toyoti Corolli nazuljala sam kolena do mesa,....
A zadnja sedista ne volim.

A sta se zalis, da je dosao u zastavi ne bi se ni torbala sa njim, zato trpi posledice zelje za keshom.:lol:

A i to su jaki tipovi, ima za nov auto a nema kud curu odvest da je istorba.:lol:

evo ako neka hoce...vrlo je udobno unutra:mrgreen:
my.php
[/URL][/IMG]

Nešto sam opterećena automobilima poslednjih meseci. Ali to je privatna priča. :) Ipak, nameće mi se jedno pitanje, pa me zanima šta mislite.
Kako sam automobil deluje na seks? Da li mislite da je isto imati seks u npr. bubi ili bmw-u? Ne mislim na eventualno mišljenje o finansijskoj moći vlasnika/vlasnice, već sam izgled automobila. Da li se napalite više ili manje u zavisnosti od izgleda i jačine mašine? Nešto poput veličine tukija ili sisa, guze.
Koliko je npr. fića seksi? Ili Mini? On je skuplji od fiće (čisto da ne bude kešističko pitanje). :D
...shta Mini...?:mrgreen:
...shta sex....?:mrgreen:
...shta guza i sise...nishta ne razumem, 'el se slikaka gola?:mrgreen:

Nešto sam opterećena automobilima poslednjih meseci. Ali to je privatna priča. :) Ipak, nameće mi se jedno pitanje, pa me zanima šta mislite.
Kako sam automobil deluje na seks? Da li mislite da je isto imati seks u npr. bubi ili bmw-u? Ne mislim na eventualno mišljenje o finansijskoj moći vlasnika/vlasnice, već sam izgled automobila. Da li se napalite više ili manje u zavisnosti od izgleda i jačine mašine? Nešto poput veličine tukija ili sisa, guze.
Koliko je npr. fića seksi? Ili Mini? On je skuplji od fiće (čisto da ne bude kešističko pitanje). :D

najvaznije je kokva je hauba ;) :D

...najlepshe je kad u tom skupom vozilu ne ostane ni kap benzina, pa je onako dzentlmenski zamolish da pogura malo ( do pumpe) i kad se ona "napne" ( da se tako duhovito izrazim) i krene polusavijena da gura, ondak joj pritrchish s' ledja i oplodish je vrhunski...:)

na primer, ja bih bila inspirisana za romantiku u onim starim slatkim kolima (nemam pojma kako se zovu). ali, odusevila bih se seksom u onim nemackim ss-oviskim crnim kolima, JAAAOOOO!!! tu mislim da bih bila ja-ja, tj, jedan veliki deo mene;). u njima visoki tip u crnom koznom mantilu, crne kozne rukavice..itd:D

Back