Sedenje na kolenu drugara?

sedenje na kolenu drugara?

• da, to je skroz ok

• ne, to prekoračuje prijateljstvo

• joj nemam pojma

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ljudi .. sta se tripate oko potpuno nebitnih stvari... ako je tebi neugodno da sjednes najboljem drugu ili drugarici u krilo onda nemoj ***....ne postoje pravila u tome!!!! Mada ja lichno ne vidim u chemu je problem....ako mi je osoba najbolji drug...znachi ne ustruchavam s tih sitnica, znam da nece pomisliti nishta pogreshno i eto....gotova pricha!!!!

Daj bre klinci sutra cete da otvarate ankete sa pitanjem " Da li je bolje drzati decka za levu ili desnu ruku? "
***, ako ti se sedi u necijem krilu sedi i kraj price...nema tu neke filozofije!

E Sid care...:lol:
Stvarno bre shta je tu toooliki problem? :shock:
Brate sedish mu u krilu...sasvim ok...
A josh gluplje mi je ovo sesti bratu u krilo...lol...pa shta...ja bratu opushteno sednem u krilo ako je guzva u dnevnoj...mosh' misliti...vaaauuu sedim mu u krilu...previshe se opterecujete....
Ja i spavam sa bratom u njegovom krevetu ako mi je hladno [imam problem sa cirkulacijom] pa shta?! Ne hebemo se vec spavamo [dupe okrenuto dupetu]..:lol: A i nije ni on tolika budala...ipak sam mu mladja sestra...nece da me dira...:cool:

E Sid care...:lol:
Stvarno bre shta je tu toooliki problem? :shock:
Brate sedish mu u krilu...sasvim ok...
A josh gluplje mi je ovo sesti bratu u krilo...lol...pa shta...ja bratu opushteno sednem u krilo ako je guzva u dnevnoj...mosh' misliti...vaaauuu sedim mu u krilu...previshe se opterecujete....
Ja i spavam sa bratom u njegovom krevetu ako mi je hladno [imam problem sa cirkulacijom] pa shta?! Ne hebemo se vec spavamo [dupe okrenuto dupetu]..:lol: A i nije ni on tolika budala...ipak sam mu mladja sestra...nece da me dira...:cool:

Lolchina k'o neboder ... :lol::lol::lol:
A stvarno su preterali sa ovakvim extra zanimljivim temama...

Daj bre klinci sutra cete da otvarate ankete sa pitanjem " Da li je bolje drzati decka za levu ili desnu ruku? "
***, ako ti se sedi u necijem krilu sedi i kraj price...nema tu neke filozofije!

Mislim da je tema posle tvog komentara spremna za zatvaranje.......:lol:
Sve je receno...I ko je kome sedeo u krilu...I ko nikad nikome ne bi sedeo u krilu.Dosta vise.........................

Back