Depressed_Boy
Aktivan član
- Poruka
- 1.542
Znate kako sam ja dobio svoje "najpankerskije" pantalone? Drugarica dobila mecu i sela mi u krilo, i meni ostane fleka, e sad za tu fleku pricam da sam prebio neku barabu pa mi iskrvario na nogama![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znate kako sam ja dobio svoje "najpankerskije" pantalone? Drugarica dobila mecu i sela mi u krilo, i meni ostane fleka, e sad za tu fleku pricam da sam prebio neku barabu pa mi iskrvario na nogama![]()
Stvarno svaka chast... Za ovaj izraz 'meca' josh nesam chuo...
![]()
jadna drugarica da sam na njenom mestu ja bih umrla od blama,a i tebi nije bilo bas prijatno al makar si ispo faca,zabo si nekog decka a:shock:
![]()
drugarski je to sedenje u krilu sve dok ste oboje(makar jedan)obucheni8)
e vidi se da si depresivan! ma gde ti zivis ??nije cuo za mecu...![]()
Ja sam sad glup, a? To je verovatno fazon iz BGD-a, a ja sam mnogo dalje... Tako da ne znam ovakve struchne izraze... :|
a kako je vi zovete?riblja corba?prolecjna kisa?jutarnja rosa?djavolovo mleko????
da nabrajam jos??8)
Ja sam sad glup, a? To je verovatno fazon iz BGD-a, a ja sam mnogo dalje... Tako da ne znam ovakve struchne izraze... :|
Nema to veze... odkle si...Ja sam sad glup, a? To je verovatno fazon iz BGD-a, a ja sam mnogo dalje... Tako da ne znam ovakve struchne izraze... :|
bla,bla znam to vec ne moras da mi crtas.a najjace je ono za ,,mecu,, jadna devojka eto odakle se pocinje..
i sta sam sada ja rekla......