Sedamnaest godina od ubistva Zorana Đinđića

Pa sigurno da će Đinđićeve ubice tek da se uhapse! I naravno da će da se oslobode ovi što su nedužno osuđeni- uz jedno pola milijarde € obeštećenja :aha2:
tenor.gif
 
"Vučićev kabinet Đinđićeve ubice proglasio herojima"

Kada režimski tabloid “Alo”, za koji se priča da je u vlasništvu Siniše Malog, ubice prvog demokratski izabranog predsednika Vlade Zorana Đinđića proglasi za heroje, to je zapravo Vučićev stav, jer je poznato da se svi tabolidi uređuju u njegovom kabinetu - navodi Stranka slobode i pravde u saopštenju, osvrćući se na tekst na naslovnoj strani ovog tabloida pod nazivom "Kapetan Dragan: Legija i Zvezdan su heroji".



23. 05. 2020. 11:27

Naslovna strana FOTO: Printscreen



- Ovaj naslov predstavlja samo potvrdu Vučićeve izjave da se od sreće napio kada su razbojnici Zvezdan Jovanović, i Legija u dvorištu Vlade streljali Đinđića da bi zaštitili svoje kriminalne poslove pod plaštom patriotizma. Opasnija od Vučićevog licemerja, koji se dok u mraku pakuje ovakve naslove u tabloidima nepristojno često poredi sa Zoranom Đinđićem je medijska pripremu za rehabilitaciju, i eventualno osobađanje ubica predsednika Vlade - kaže se u saopštenju i zaključuje:

Aleksandar Vučić FOTO: ATA Images


- Najoštrije osuđujemo režimske pokušaje da se ubice predstave kao heroji, i upozoravamo da nećemo dozvoliti reviziju istorijskih činjenica, i pravnu rehabilitaciju zločinaca - navodi SSP u saopštenju.

Puštajte Vladu Vukomanovića napolje!
Otkucajte na Google da vidite ko je...
Jel greh skembati pljačkaša?

74ok9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTnpNN01EQV8vOWRiMjBlYzU4OGI5NzgxOWM5NTUyZjAyMmE3NzY4OGYuanBlZ5GTAs0C5ACBAAU


I Udbaši da vrate żeni kuċu!
Kako bi bilo da ja sad uletim sa 2 ortaka i kažem:"aj privremeno raseljavanje"?
A ionako ništa nije vaše, sve preko partije...
 

Slobodan "Pravda" Homen
Oliver "Čistač" Dulić
Dragan "DirectBusPlus" Djilas
Čedomir "Privatizacija" Antić
Čeda "Diler" Jovanović
Mladjan "Bankster" Dinkić
Dragan "Topioničar Tenkova" Šutanovac
Srdja "Moler" Popović
Slobodan "Orion Telekom" Djinović
Nemanja "Bajatović" Djordjević

Petooktobarski milijarderi, rodila majka... :kafa:
 
Djindjic je bio jedan jako los covek sa jos gorim namerama. Ubijen je u sukobu masona i jezuita. Nekoliko meseci ranije jezuite su ubile masona 33 stepena zvanog Dragan Malesevic Tapi. Usledila je osveta, Djindjic kao pulen rimokatolicke crkve je ubijen. Sve u svemu dobra stvar za nasu zemlju sa obzirom sta je taj radio.
О тој битанги:
 

Back
Top