gost 365118
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Ah, tu u Nisu sam vec poceo da bangavim, kao her Flik da santucam, srecom brzo je proslo, pregurala mladost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma to samo tako izgleda.. u prirodi sam totalno drugačijaBogami, tebe nije lako ubrati.![]()
![]()
Pa nego šta... oduvek sam bila frajerAl' ona gore brate Cvete, sa frajerskim cvidzama.
![]()
![]()
.... i počupanim jastukom od mačakaruza medj koprivama![]()
Vidi stvarnote cvike su vandine
Jašta, tako se postaje žena.Pa nego šta... oduvek sam bila frajer![]()
...Jašta, tako se postaje žena.![]()
Dobro veče, ja sam Cvetna..
Nemojte da vas uplaši moj ozbiljan i ljut izraz lica; bila sam zaista jedna mila devojčica, verujte mi na reč
![]()
Ša je, oš batina
![]()
andrea sine uopste se nisi promenila
mislio sam da si mladja a ti ko koto
zvucis nezrelije
Vala baš.. more mrš i ne kači mi se za suknjumore mrs![]()
Sjajna fotka!Pogledajte prilog 343635
ja i mama ...sad sam naucila kako da postavim slike iz kompa odoh na da vas vidim danas
A ubr'o bi, a?mislio sam da si mladja a ti ko koto
zvucis nezrelije
Pa stariji su pod zemljom, zar ne?daleko bilo nek bere neko od starije gospode
e sad komentarisite
Pa stariji su pod zemljom, zar ne?![]()
Izvin'te molim vas, nisam imala čast da upoznam Derera, mogu samo da zaključujem na osnovu pisanija koliko je mator.vid ove ispisnice,
ona bas sahranjuje![]()
Ma obrisala je i sa DVVD. Smisao za humor je gecrkt kod Andree.A zasto si uopste postavljala slike na ovoj temi ako si nameravala odmah da ih uklonis, zar nije ideja bila da ostanu ovde kao neki svojevrsni spomenar, ili nesto na tu formu? Mislim nije da me to nesto narocito zanima, daleko da me tangira, tvoja volja dete, i tvoj izbor, ali besmisleno je, moglo se postovati na bilo kojoj temi gde ne treba stavljati stare fotke.![]()
...Pa stariji su pod zemljom, zar ne?![]()
A zasto si uopste postavljala slike na ovoj temi ako si nameravala odmah da ih uklonis, zar nije ideja bila da ostanu ovde kao neki svojevrsni spomenar, ili nesto na tu formu? Mislim nije da me to nesto narocito zanima, daleko da me tangira, tvoja volja dete, i tvoj izbor, ali besmisleno je, moglo se postovati na bilo kojoj temi gde ne treba stavljati stare fotke.![]()