Secret garden.

ma hajde!

before...

Kelly_McGillis_.jpg

after

o-KELLY-MCGILLIS-NOW-570.jpg

forum life :))

- - - - - - - - - -

redzajna ako me obrishesh dabogda ti jabuke bile bez otrova , s chula!!!

Crno bela, šta ću kad nemam druge. Ova koja sledi je iz iste foto priče kao ona koju sam stavljao; sećaš se one ispred palate Albanija, ispod displeja koji pokazuje tačno vreme. Ako se setiš koje vreme piše na satu, dobiješ od mene nagradu.:heart:

Pogledajte prilog 343567
Dakle, kad ugledah fotku, pali mi na pamet čuveni stihovi: "Kad pomislim na te, stara ljubavi..." :heart:
Volela bih da dobijem nagradu, ali nažalost, nisam dovoljno pazila na času. :aha:

I nemoj da stavljaš fotke u spojlere, gre'ta je. Na ovom forumu, fotke najviše vrede. Dingospo. :D

- - - - - - - - - -

To mi vreme izgleda mnogo lepse :aha:
Slažem se. :aha:

- - - - - - - - - -

Mislim da bi bio red da makar ova tema ostane čista i bez zagađivača.

- - - - - - - - - -

Crveno je boja ljubavi. Pre 12 godina...
crvenilo-1.jpg
crveno-1.jpg

Eh, secam se dobro, kao da je juce bilo, sedimo pokojna Melina Merkuri, ja i jos neko drustvo, da li je tu bila Nastasja Kinski ili Debra Vinger, ili mozda cak i Sonja Braga, ubijte me ne znam sad, ali nema veze, u baru Hilton hotela u Parizu, i kazem ja Melini, koja je vec uveliko bila gospodja ministarka kulture: "Cuj Melina, tebra, doci ce vam tamo dole u Atinu jedna mala, opasna je, ali opasna, i bilo bi dobro da sluzbe pripaze na nju, jer ako se razmase napravice ko zna kakav belaj dole, porusice vam pola Akropolja ako je uhvate bubice." Al' ne htede Melina da me poslusa, i eto, dan danas ne mogu da saniraju stetu koju je taj mali, garavi banatski djavo tamo napravio. Zakocio joj se jedan tockic na roleru, nagnula se da vidi sta je, naslonila se frajla na stub i ode pola Partenona, domino efekat.

joj :zcepanje: :klap:

ma hajde!
before...

Kelly_McGillis_.jpg

after

o-KELLY-MCGILLIS-NOW-570.jpg
forum life :))

- - - - - - - - - -

Pa nemam pojma, evo probaću da ti obrazložim iz lične perspektive, a kako drugačije. Nemam fejzbuk, ne tvitujem, ne pišem dnevnik, ne pričam sa ljudima, ne čujem se telefonom.
Često se pitam da li je u redu, da li ima smisla ovo što sam ovde, sve što radim, pišem, postavim fotografiju. A onda nekako zaključim okej je, strog si prema sebi, misim dobro, naumio si da odeš u pećinu, intenzivno tražiš adekvatnu, ali ipak je ovo neka ljudska potreba; ne preteruješ u odnosu na ostale, ne maltretiraš ih previše, osećaš tu neku grižu savesti i razmišljaš o gestovima, znači u redu si, opusti se čoveče.

Ebiga, ovo je tema o onome što smo bili, o onome što su naši bili, o uspomenama. Na sreću teme koju mahom hvale, prilično je korektna što se tiče onoga što se u njoj izlaže. Tako joj i pristupam.
Ovde ostavim neku fotografiju iz prošlih vremena, ali ne fejkujem. Tamo gde je mesto metnem se kakav sam danas, kako izgledam, kako razmišljam. Pa i na ovoj temi više ispričam kakav sam danas nego kakav sam bio.
Trudim se da se prikažem onakvim kakav jesam, namažem se gomnima, znam kakav sam, ali ipak imam želju da budem doživljen kao simpatični luzer. Valjda je i to ljudski.

Ne znam kako to ide sa fejsom, tviterom, dnevnikom, kancelarijom, gradskim prevozom, kafanskim stolom; misim ne pitam tebe nego nako uopšteno - jel dolaze ljudi na profil da saspu kofu gomana na glavu šta god da čovek priloži u svoje ime? Šta se radi u toj situaciji?
Doduše znam kako se to rešava u kafani.

Pa nemam pojma, evo probaću da ti obrazložim iz lične perspektive, a kako drugačije. Nemam fejzbuk, ne tvitujem, ne pišem dnevnik, ne pričam sa ljudima, ne čujem se telefonom.
Često se pitam da li je u redu, da li ima smisla ovo što sam ovde, sve što radim, pišem, postavim fotografiju. A onda nekako zaključim okej je, strog si prema sebi, misim dobro, naumio si da odeš u pećinu, intenzivno tražiš adekvatnu, ali ipak je ovo neka ljudska potreba; ne preteruješ u odnosu na ostale, ne maltretiraš ih previše, osećaš tu neku grižu savesti i razmišljaš o gestovima, znači u redu si, opusti se čoveče.

Ebiga, ovo je tema o onome što smo bili, o onome što su naši bili, o uspomenama. Na sreću teme koju mahom hvale, prilično je korektna što se tiče onoga što se u njoj izlaže. Tako joj i pristupam.
Ovde ostavim neku fotografiju iz prošlih vremena, ali ne fejkujem. Tamo gde je mesto metnem se kakav sam danas, kako izgledam, kako razmišljam. Pa i na ovoj temi više ispričam kakav sam danas nego kakav sam bio.
Trudim se da se prikažem onakvim kakav jesam, namažem se gomnima, znam kakav sam, ali ipak imam želju da budem doživljen kao simpatični luzer. Valjda je i to ljudski.

Ne znam kako to ide sa fejsom, tviterom, dnevnikom, kancelarijom, gradskim prevozom, kafanskim stolom; misim ne pitam tebe nego nako uopšteno - jel dolaze ljudi na profil da saspu kofu gomana na glavu šta god da čovek priloži u svoje ime? Šta se radi u toj situaciji?
Doduše znam kako se to rešava u kafani.

elaborat chitav a ja nisam u formi ...e tugica moja..
pomislih kad videh tvoju fotku - sid vicious was innocent ....
pomislih i da to nije bitno, svakako ne bih kachila fotke svoje dana nekih minulih.. jednom me jurio pas, pa ja u kas , uslikano, jednom sam jahala konja, uslikano ,jednom sam bila mala a tata lichio na tom jonesa, ja blesa kreza u njegovom zagrljaju - uslikano, jednom sam porasla, uslikano , no ... ono shto ne bih podelila sa vama dragima na osoben nachin je bash to - tren uhvacen na delu ...

ne ciljam na spam
al spam je neizbezan
lepe su vam fotke
ne volim prenemaganje i foliranje
zato bezim bash u kafanu , juliane dear

- - - - - - - - - -

muzichka podloga

Lepe su vam slike, uvek sam isticao da je ovo jedno od najvrednijih mesta na ovom forumu. :ok: Okacio sam i dosta mojih fotki, evo jos dve cu... jedna kad sam bio klajne prdonjica i jedna sa Panteleja (tad sam tamo bio prvi i poslednji put), kad sam gustere vodio na zakletvu, pa me navatalo da se s njima slikavam, cak su i meni dali neki kartoncic - poveljicu za uspomenu i dugo secanje na taj njihov svecani trenutak...

eeee-1.jpg
oooo-2.jpg

Hvala Zabolina. :rumenko: :D

Godinama bre pricam da nisam smeo da mrdnem od Vandine ekipe, kad god bi prosao kraj tih njihovih zgrada spopala bi me njena imenjakinja, a bogami i koleginica, i PAF za obraze, sve uz ciku "juuu, mali bucko, slatkis". Brate, jos onda sam stekao fobiju od lepih zena. :rumenko: :D

- - - - - - - - - -

Prika Slonce je bio smekerica od malih nogu. :super: :D

Back