Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
super
i da kazes, nego sta...evo ja sam priznala![]()
Vidiš da je moja crno bela fotka već i požutela.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
super
i da kazes, nego sta...evo ja sam priznala![]()
Vidiš da je moja crno bela fotka već i požutela.![]()
pa kad je nisi cuvala na suhom vazduhu![]()
Uh što ti je čale bio faca. Mamu ne vidim baš najbolje, ali je čale definitivno izdominirao. Megalajk.Slikala sam telefonom i mutne su, ali ce onima koji su iz NS-a mozda biti zanimljive, moji roditelji pre nekih 35 god.
TvrdjavaTo mi vreme izgleda mnogo lepsePogledajte prilog 343572
Pogledajte prilog 343573
Pogledajte prilog 343574
Dunavski park
Pogledajte prilog 343575
Katolicka porta
Pogledajte prilog 343576![]()
Slikala sam telefonom i mutne su, ali ce onima koji su iz NS-a mozda biti zanimljive, moji roditelji pre nekih 35 god.
To mi vreme izgleda mnogo lepseTvrdjava
Pogledajte prilog 343572
Pogledajte prilog 343573
Pogledajte prilog 343574
Dunavski park
Pogledajte prilog 343575
Katolicka porta
Pogledajte prilog 343576![]()
Dakle, kad ugledah fotku, pali mi na pamet čuveni stihovi: "Kad pomislim na te, stara ljubavi..."Crno bela, šta ću kad nemam druge. Ova koja sledi je iz iste foto priče kao ona koju sam stavljao; sećaš se one ispred palate Albanija, ispod displeja koji pokazuje tačno vreme. Ako se setiš koje vreme piše na satu, dobiješ od mene nagradu.
Pogledajte prilog 343567
Slažem se.To mi vreme izgleda mnogo lepse![]()
Mislim da bi bio red da makar ova tema ostane čista i bez zagađivača.redzajna ako me obrishesh dabogda ti jabuke bile bez otrova , s chula!!!
Eh, secam se dobro, kao da je juce bilo, sedimo pokojna Melina Merkuri, ja i jos neko drustvo, da li je tu bila Nastasja Kinski ili Debra Vinger, ili mozda cak i Sonja Braga, ubijte me ne znam sad, ali nema veze, u baru Hilton hotela u Parizu, i kazem ja Melini, koja je vec uveliko bila gospodja ministarka kulture: "Cuj Melina, tebra, doci ce vam tamo dole u Atinu jedna mala, opasna je, ali opasna, i bilo bi dobro da sluzbe pripaze na nju, jer ako se razmase napravice ko zna kakav belaj dole, porusice vam pola Akropolja ako je uhvate bubice." Al' ne htede Melina da me poslusa, i eto, dan danas ne mogu da saniraju stetu koju je taj mali, garavi banatski djavo tamo napravio. Zakocio joj se jedan tockic na roleru, nagnula se da vidi sta je, naslonila se frajla na stub i ode pola Partenona, domino efekat.
Pa nemam pojma, evo probaću da ti obrazložim iz lične perspektive, a kako drugačije. Nemam fejzbuk, ne tvitujem, ne pišem dnevnik, ne pričam sa ljudima, ne čujem se telefonom.ma hajde!
forum lifebefore...
![]()
after
![]()
)
- - - - - - - - - -
redzajna ako me obrishesh dabogda ti jabuke bile bez otrova , s chula!!!
Pa nemam pojma, evo probaću da ti obrazložim iz lične perspektive, a kako drugačije. Nemam fejzbuk, ne tvitujem, ne pišem dnevnik, ne pričam sa ljudima, ne čujem se telefonom.
Često se pitam da li je u redu, da li ima smisla ovo što sam ovde, sve što radim, pišem, postavim fotografiju. A onda nekako zaključim okej je, strog si prema sebi, misim dobro, naumio si da odeš u pećinu, intenzivno tražiš adekvatnu, ali ipak je ovo neka ljudska potreba; ne preteruješ u odnosu na ostale, ne maltretiraš ih previše, osećaš tu neku grižu savesti i razmišljaš o gestovima, znači u redu si, opusti se čoveče.
Ebiga, ovo je tema o onome što smo bili, o onome što su naši bili, o uspomenama. Na sreću teme koju mahom hvale, prilično je korektna što se tiče onoga što se u njoj izlaže. Tako joj i pristupam.
Ovde ostavim neku fotografiju iz prošlih vremena, ali ne fejkujem. Tamo gde je mesto metnem se kakav sam danas, kako izgledam, kako razmišljam. Pa i na ovoj temi više ispričam kakav sam danas nego kakav sam bio.
Trudim se da se prikažem onakvim kakav jesam, namažem se gomnima, znam kakav sam, ali ipak imam želju da budem doživljen kao simpatični luzer. Valjda je i to ljudski.
Ne znam kako to ide sa fejsom, tviterom, dnevnikom, kancelarijom, gradskim prevozom, kafanskim stolom; misim ne pitam tebe nego nako uopšteno - jel dolaze ljudi na profil da saspu kofu gomana na glavu šta god da čovek priloži u svoje ime? Šta se radi u toj situaciji?
Doduše znam kako se to rešava u kafani.