Secret garden.

Eh, secam se dobro, kao da je juce bilo, sedimo pokojna Melina Merkuri, ja i jos neko drustvo, da li je tu bila Nastasja Kinski ili Debra Vinger, ili mozda cak i Sonja Braga, ubijte me ne znam sad, ali nema veze, u baru Hilton hotela u Parizu, i kazem ja Melini, koja je vec uveliko bila gospodja ministarka kulture: "Cuj Melina, tebra, doci ce vam tamo dole u Atinu jedna mala, opasna je, ali opasna, i bilo bi dobro da sluzbe pripaze na nju, jer ako se razmase napravice ko zna kakav belaj dole, porusice vam pola Akropolja ako je uhvate bubice." Al' ne htede Melina da me poslusa, i eto, dan danas ne mogu da saniraju stetu koju je taj mali, garavi banatski djavo tamo napravio. Zakocio joj se jedan tockic na roleru, nagnula se da vidi sta je, naslonila se frajla na stub i ode pola Partenona, domino efekat.

Ijao, crno bela fotka! :P ...
Crno bela, šta ću kad nemam druge. Ova koja sledi je iz iste foto priče kao ona koju sam stavljao; sećaš se one ispred palate Albanija, ispod displeja koji pokazuje tačno vreme. Ako se setiš koje vreme piše na satu, dobiješ od mene nagradu.:heart:

scan26.jpg

Ma to mi novobeogradska košava razbarušila frizuru, inače sam dingospo u tom momentu. Biće valjda prilike i za sličice u alternativnim izdanjima. Šta znam, ne bih rekao da sam pljunuti Sid.
Inače, ti si ista, ali ista, znači nisi se promenila ni za jotu. Doduše ono što je tebi davno je tek par godina za nas.

To mi čale. Vidiš da je crno bela fotka.:)

Ma to mi novobeogradska košava razbarušila frizuru, inače sam dingospo u tom momentu. Biće valjda prilike i za sličice u alternativnim izdanjima. Šta znam, ne bih rekao da sam pljunuti Sid.
Inače, ti si ista, ali ista, znači nisi se promenila ni za jotu. Doduše ono što je tebi davno je tek par godina za nas.

pa sad nisi, onda si bio isti on :D

crni Juliska, ona moja slika je od pre 26 godina, to nema sanse da je cak ni za tebe par godina :malav:

- - - - - - - - - -

Mnogo su vam slatke fotke,i vi na njima.:heart:

Da vam se pridružim sa ovom,imam oko 2 god.
Bolje tako,nego da kažem od pre koliko godina je.:zkez:

super :heart:

i da kazes, nego sta...evo ja sam priznala :lol:

Back