Secret garden.

Dobro veče, ja sam Cvetna..
Nemojte da vas uplaši moj ozbiljan i ljut izraz lica; bila sam zaista jedna mila devojčica, verujte mi na reč :flert:

ehcirk.jpg

Ša je, oš batina :malav:

25zi4xx.jpg

e sad komentarisite

A zasto si uopste postavljala slike na ovoj temi ako si nameravala odmah da ih uklonis, zar nije ideja bila da ostanu ovde kao neki svojevrsni spomenar, ili nesto na tu formu? Mislim nije da me to nesto narocito zanima, daleko da me tangira, tvoja volja dete, i tvoj izbor, ali besmisleno je, moglo se postovati na bilo kojoj temi gde ne treba stavljati stare fotke. :?:

vid ove ispisnice,
ona bas sahranjuje :mrgreen:
Izvin'te molim vas, nisam imala čast da upoznam Derera, mogu samo da zaključujem na osnovu pisanija koliko je mator.

Što se ti osećaš prozvanim? :P

- - - - - - - - - -

A zasto si uopste postavljala slike na ovoj temi ako si nameravala odmah da ih uklonis, zar nije ideja bila da ostanu ovde kao neki svojevrsni spomenar, ili nesto na tu formu? Mislim nije da me to nesto narocito zanima, daleko da me tangira, tvoja volja dete, i tvoj izbor, ali besmisleno je, moglo se postovati na bilo kojoj temi gde ne treba stavljati stare fotke. :?:
Ma obrisala je i sa DVVD. Smisao za humor je gecrkt kod Andree.

pa nagrde me svaki put mislim nece sad a onda zakljucim da je bolje da bezim na vreme:sad2:

Back