Secret garden.

I ja cu jednu novogodisnju, i to pravu bumbarsku. :rotf: I dalje su me spopadale Vandine komsinice, ali tu je vec primetan frajerski stajling, ljubicasta plisana jakna, koju je pre toga furala moja ujna :lol:, otkacena je bila ta moda sedamdesetih, svi smo manje, vise izgledali kao makroi iz Detroita. :rotf:

rrrrrr-1.jpg
Bio si i ostao meca dobric. :heart:

Bio sam medjed sve do pred pubertet, dok nisam uklavirio zbog cega me te komsinice stipaju, da je to tako uredjeno po difoltu. :D
I gledam stare fotke, stvarno je taj retro stil bio otkacen. :lol: Karirane kosulje, majice sa istim motivima, ono "Brus Li", "Sandokan", "Povratak otpisanih", ili ORA ta i ta, ili one donete sa raznih putovanja, sa logo-ima gradova, turistickih centara... Prica mi komsija da su ga zbog majice iz Dubrovnika zezala deca, citali to kao Djubrovnik. :D

Pošto je pozutela slika,taman moze za ovu temu... :)
A i stara je oko 11,12 godina...
Naslov bi joj mogao biti "Moj je zivot Svicarska" jer je to bilo putovanje zbog vize za Svicu,koja se nije dobila...:lol:

10gfqkw.jpg
:ok:
Nisu ti perhani tamo gore u Svici hteli da prime takvu curicu zato sto je sladja cak i od onih njihovih cuvenih cokolada. :)

A imaju cudne kriterijume, poznajem coveka koji je zajedno sa rodjenim bratom zatrazio azil u Svedskoj, i njega odbiju, a bratu daju azil. Ko zna kakve price im je brat slozio kad su ga primili kao zrtvu politickih progona, a bio je policajac. :lol: Ovome sto je odbijen dusu vadimo kako ne ume da laze kao brat. :D

:ok:
Nisu ti perhani tamo gore u Svici hteli da prime takvu curicu zato sto je sladja cak i od onih njihovih cuvenih cokolada. :)

A imaju cudne kriterijume, poznajem coveka koji je zajedno sa rodjenim bratom zatrazio azil u Svedskoj, i njega odbiju, a bratu daju azil. Ko zna kakve price im je brat slozio kad su ga primili kao zrtvu politickih progona, a bio je policajac. :lol: Ovome sto je odbijen dusu vadimo kako ne ume da laze kao brat. :D

Nisam licno ja tada trazila vizu za Svajcarsku,nego moja drugarica...A jedini kriterijum je bio da li si Srbin ili nisi... :)
To je njoj bio treci pokusaj,uz sve uredne papire,da bi joj kao razlog odbijanja rekli zato sto studira u tada SR Jugoslaviji...:think:
A vizu su dobijali neki,da ne kazem koji,koji ni pasose nisu imali čestito...
Sve u svemu,bilo,ne ponovilo se... :)

hehe...ne bih rekla da je to bilo bas pedesetih... :) mada i meni sad iz ove perspektive izgleda tako...
a na ovoj slici imam smedje pramenove,tad sam ih imala i vise nikad...:lol:

То су седамдесете. Тако сам била обучена у средњој школи.
E jeste, zeznula sam se, mislila sam na moju kevu koja je rođena 50-ih, ali je furala taj fazon 70-ih. Znam da su sve njene i ćaletove fotke i svi ljudi na fotkama u tom fazonu.
Za zvoncare ne znam, kad sam ja bila tinejdžerka postojale su samo kecare i starke. Moje prve kecare su se bukvalno raspale u froncle, milion puta su krpljene i štepane dok konačno više nisu mogle nikako da se spoje i otišle su u zasluženu penziju. :heart:

Nisam licno ja tada trazila vizu za Svajcarsku,nego moja drugarica...A jedini kriterijum je bio da li si Srbin ili nisi... :)
To je njoj bio treci pokusaj,uz sve uredne papire,da bi joj kao razlog odbijanja rekli zato sto studira u tada SR Jugoslaviji...:think:
A vizu su dobijali neki,da ne kazem koji,koji ni pasose nisu imali čestito...
Sve u svemu,bilo,ne ponovilo se... :)
E moj Limuncicu, pa kakvi su im blesavi kriterijumi najbolje se vidi po sastavu svajcarske fudbalske reprezentacije. :lol: Ono je prizrenska mahala.
E jeste, zeznula sam se, mislila sam na moju kevu koja je rođena 50-ih, ali je furala taj fazon 70-ih. Znam da su sve njene i ćaletove fotke i svi ljudi na fotkama u tom fazonu.
Za zvoncare ne znam, kad sam ja bila tinejdžerka postojale su samo kecare i starke. Moje prve kecare su se bukvalno raspale u froncle, milion puta su krpljene i štepane dok konačno više nisu mogle nikako da se spoje i otišle su u zasluženu penziju. :heart:

Jedva skontah da su to leviske. :D Pa ja i sada nosim takve u neobaveznom zujanju, sreca pa su ultramoderne i megafensi takve iskrpljene, da je to trend, jer ne mogu se covece naci bolje, nema sta da se kupi, ove nove farke su shitara.

И крагна од кошуље, по томе се види.

Back