Samsonight
Elita
- Poruka
- 16.144
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj sa mnom. Nisam ti ja gospodar!Going down with you, master!![]()
Ti-ja? Svašta!Nemoj sa mnom. Nisam ti ja gospodar!![]()
Da pocnem.
Evo jedan predmet iz proslosti. Da li ga prepoznajete i/ili cemu je sluzio? Da li ste ga imali u dzepu ili skolskoj torbi ?
Pogledajte prilog 1775823
Ko ima nesto slicno zagonetno nek postavi.
mislim da je ovo cudo imala svaka kuca
![]()
Šustikla je imala funkciju da prašina ne pada na tv, nije bila samo ukras.
Kad smo kod tv kućnih aparata.
Pogledajte prilog 1775838
pokusavam da se setim sta ovo bese. I ne pada mi nista na pamet. Sta je to?
Svaki sa više od 3 metra kabla nije fiksni nego je mobilni telefon.imao sam bas jedan ovakav, sa 10m kabla (da moze da se odvuce iz predsoblja u sobu)
Onaj električni nož za sečenje hleba.pokusavam da se setim sta ovo bese. I ne pada mi nista na pamet. Sta je to?
i onda ti ruke mirišu na mesing![]()
Био маљи деца било ми забавно плус жвакнем које зрно кафућина.![]()
Ovde se taj naziv koristio isto kao i milje, nije bio u upotrebi za podmetače na stolicama.Ja znam da se ova stvarčica,što je preko TV-a, zove "milje", a "šustikla" je podmetač na stolici,kad hoćeš da sedneš. Otkud ti naziv "šustikla", za "milje",stvarno mi nije jasno?
Samo mu je kurbla falila, al ga je bilo najlakše popraviti. Dobije se šema lampi uz tv i samo menjaš kad neka crkne, još se sećam PCL80, slao me tata da kupim u robnjaku kad ugine.tada popularni televizori sa ovim lampama tkz lampašiuključiš ga i čekaš da se zagreju lampee
![]()