Papa Smurf
Elita
- Poruka
- 17.363
A ko zeli cerke, zadnja vrata s desne strane... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da prvi i odgovorim... Ja ne bih... Ali znam ljude koji su to uradili, i nisu mi jasni njihovi razlozi...
Sada slusam nove pesme Crvene jabuke i pade mi na pamet da postavim ovu temu... Interesuje me vase misljenje...
Drage forumasice, da li biste svom sinu dali ime svog prvog... Isto tako, forumasi, da li biste svojoj kci dali ime po svojoj prvoj...
Zasto da, zasto ne... Da li bi to bilo fer prema vasem partneru... Da li biste mu to rekli, ili bi to bila samo vasa mala tajna...
@Tema: Sećam se, mada bolje da ne... ali dobro, bilo je to ipak skidanje mraka![]()
svom sinu bih dala ime po bilo kom svom bivsem, samo i jedino ako bas to ime otac mog deteta i ja zelimo kao jedinoSada slusam nove pesme Crvene jabuke i pade mi na pamet da postavim ovu temu... Interesuje me vase misljenje...
Drage forumasice, da li biste svom sinu dali ime svog prvog... Isto tako, forumasi, da li biste svojoj kci dali ime po svojoj prvoj...
Zasto da, zasto ne... Da li bi to bilo fer prema vasem partneru... Da li biste mu to rekli, ili bi to bila samo vasa mala tajna...
svom sinu bih dala ime po bilo kom svom bivsem, samo i jedino ako ti ime otac mog deteta i ja zelimo kao jedino
isto vazi i u slucaju da cerka treba da se zove poput njegove prve/bivse
ne postoji mogucnost da svoje dete nazovem po bivsem, a da je bivsi razlog, to mi je toliko bljak i bolesno, da mi ne bi ni palo na pamet
da toliko volim tog bivseg, da zelim da dete nazovem po njemu, onda bih se potrudila da postane sadasnji ponovo, a ne da ostane bivsi
znaci obrukao si me bawabo![]()
Sada slusam nove pesme Crvene jabuke i pade mi na pamet da postavim ovu temu... Interesuje me vase misljenje...