Secanje na prvu/prvog...

E sad, koliko god da mi se svidjalo ime prvog, malo mi je bezveznjikavo...Ima toliko lepih drugih imena koja bih dala svojoj deci, pa ne moram bas to! A tek ga nikad ne bih dala zato sto mi je taj neko nekad znacio. Sada mi znaci neko drugi, neko zbog koga su mi prethodni sada smesni, i tako treba i da bude..Proslost je iza, na svom mestu.

Da prvi i odgovorim... Ja ne bih... Ali znam ljude koji su to uradili, i nisu mi jasni njihovi razlozi...

Drugari, vratila sam se! Nemam puno vremena, ali da ipak odgovorim. Dala bih ime mog prvog decka ili nekog bivseg decka. Ipak, kada se setim prvog, malo se i ne secam kako se zvao, ali je imao neko staromodno ime, pa mi bilo glupo da mi dete nosi neko ime koje je bilo popularno '70. ih. A sto se tice bivsih, isto sto da ne, sigurno da bih mu dala ime nekog od bivsih, posto se tu izmenjalo dosta imena, kada bolje razmislim.

Sada slusam nove pesme Crvene jabuke i pade mi na pamet da postavim ovu temu... Interesuje me vase misljenje...

Drage forumasice, da li biste svom sinu dali ime svog prvog... Isto tako, forumasi, da li biste svojoj kci dali ime po svojoj prvoj...

Zasto da, zasto ne... Da li bi to bilo fer prema vasem partneru... Da li biste mu to rekli, ili bi to bila samo vasa mala tajna...

to mi je bas ogavno.
mislim, ako vec nisam sa tim nekim i ako sam odlucila da imam dete sa nekim drugim znaci da tog drugog volim bezgranicno. nema tu mesta za nekog prvog, fuj bre..
sto ne znaci da mi je secanje na prvog lose. naprotiv.

Sada slusam nove pesme Crvene jabuke i pade mi na pamet da postavim ovu temu... Interesuje me vase misljenje...

Drage forumasice, da li biste svom sinu dali ime svog prvog... Isto tako, forumasi, da li biste svojoj kci dali ime po svojoj prvoj...

Zasto da, zasto ne... Da li bi to bilo fer prema vasem partneru... Da li biste mu to rekli, ili bi to bila samo vasa mala tajna...
svom sinu bih dala ime po bilo kom svom bivsem, samo i jedino ako bas to ime otac mog deteta i ja zelimo kao jedino
isto vazi i u slucaju da cerka treba da se zove poput njegove prve/bivse
ne postoji mogucnost da svoje dete nazovem po bivsem, a da je bivsi razlog, to mi je toliko bljak i bolesno, da mi ne bi ni palo na pamet
da toliko volim tog bivseg, da zelim da dete nazovem po njemu, onda bih se potrudila da postane sadasnji ponovo, a ne da ostane bivsi

Poslednja izmena:
svom sinu bih dala ime po bilo kom svom bivsem, samo i jedino ako ti ime otac mog deteta i ja zelimo kao jedino
isto vazi i u slucaju da cerka treba da se zove poput njegove prve/bivse
ne postoji mogucnost da svoje dete nazovem po bivsem, a da je bivsi razlog, to mi je toliko bljak i bolesno, da mi ne bi ni palo na pamet
da toliko volim tog bivseg, da zelim da dete nazovem po njemu, onda bih se potrudila da postane sadasnji ponovo, a ne da ostane bivsi

pa to ti pricam

.....secanja su ok ,bila brza ljubav ,trajala kratko bez posledica ,ne bih dao ime detetu imala je glupo ime .....................;)

`ladno sam sada skontala da i ja znam ljude koji su to uradili.. uzaaasss.. kapiram da to samo zenski mozak moze da "smisli"..
a, odgovor je, ne bih.. oduvek sam imala zelju da mi se sin, ako ga budem imala, zove kao sadashnji dechko..a, bash retko ime.. tako da, ako ne budem imala decu sa njim, ode sve u q:) imacu cerke, tu nema greshke

Najn, moja ćera će imati najlepše ime, najlepše reke Tise

Back