Taisa
Domaćin
- Poruka
- 3.239
ae, dobro.
mada bih ja bila daleko zadovoljnija kad bi saznala šta se krije iz ovih zvezdica =)
Imaš od mene slobodu da zamisliš šta god hoćeš.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ae, dobro.
mada bih ja bila daleko zadovoljnija kad bi saznala šta se krije iz ovih zvezdica =)
Е, а шта значи та ''невиност у души''? Шта подразумеваш под тиме?
Ako ti nesto znaci...ja te razumem.
Наивност баш и није нека позитивна особина, да бисмо жалили ако је више нема...
Неискварености и непрорачунатост нису у вези са сексуалним односима, са тиме да ли нас неко остави, да ли нам се неко наруга, или шта год...
Има непрорачунатих и неискварених људи и међу осамдесетогодишњацима који су претурили много бола и патње преко главе...
Но, добро, можда ће Таиса рећи шта то тачно значи.
Nijednu zenu ne mozes povrediti ako je ostavis, jer ona nije zaljubljena u muskarca koji nema kesha. Zena moze biti povredjena samo, ako je ostavi muskarac koji ima kesha i za kojeg se ona htela udati, za kojeg je mislila da ce njegov kesh, njoj uciniti zivot laksim. Sve ostalo za cim zene placu je nebitno, jer one placu za svaku sitnicu.
Jedine suze koje zene stvarno zabole i koje su teske, su suze za bogatim muskarcem.
O čemu razmišljaš (muški svet), kada je pred tobom nečija duša, netaknuta, i telo, snovi o velikoj ljubavi u nečijim velikim očima, naivno poverenje spremno da se preda i bude zauvek tvoje.....?
R: Aaa, ako se tu niko nije ubio (najbolje da se Taisa ubije), onda ništa. Toga nema ni u Kolašin. E baš da te čuje tvoja baba kako si nabacao nekih milion izraza ne bi li ponizio Taisu, ali ona zaista ne da pet para za tvoje uvrede i budući principijelna opet će te braniti ako te neko bez razloga dira. I ako si hteo da kažeš da sam poremetila umom pa se vraćam u vreme nevinosti, sigurno si u pravu.
da je bila
nevina i tanka
i da joj je kosa bila
topla, kao crna svila
u nedrima golim
............................."
M.Crnjanski
O čemu razmišljaš (muški svet), kada je pred tobom nečija duša, netaknuta, i telo, snovi o velikoj ljubavi u nečijim velikim očima, naivno poverenje spremno da se preda i bude zauvek tvoje.....?
I uzevši je, nestaneš, a ona, naglo odraste sa ožiljkom koji će nositi kroz život kao neko koga su nepravedno odbacili. I navikne se na to da tako treba, ...
Da li postoji neka odgovornost, za ukradene snove i rano saznanje da je život surov, da li češ zastati pred lepotom netaknute čednosti i razmisliti?
P.S. Naravno, ženska iskustva, su dobrodošla.
dete drago, ko god da je povredio, jednog dana ces mu biti zahvalna. ne postoje garancije za snove, za cednost, ali mozes da odlucis da na svet gledas i dalje cedno, cisto i iskreno. to je jedini nacin da se spasi to najplemenitije u nama. a tvoje misli su tako tanane i tako divno isfiltrirane i tako me ganu. ne dozvoli da to nestane iz tebe.
Нисам баш схватила. Ти би ту девојку саветовала да заувек остане овца за шишање?
''Остани тако наивна и чедна па да те сваки следећи заврне са пар слатких речи?!''
Зашто би то ико икоме пожелео?
У чему је племенитост наивних?
Aaa...ok!
E ta nevinost vise....to je nesto sto svaka zenska osoba ima,niti je najvrednije,niti je nesto bez cega se ne mozeNaravno,prvi put je nesto jako vazno i treba da se desi sa nekim ko ce celo to,na neki nacin,stresno iskustvo uciniti lepim.Jeste jako glupo i bolno kada posle toga ostanes tuzan i povredjen.Budes sa nekim,ucinis to iz ljubavi,a pre svega iz poverenja prema toj osobi i na kraju shvatis da je sve to bila jedna teska iluzija.To je pogubno za samopouzdanje,mnogo je bolno i donosi jendu nesnosnu prazninu.
Moje misljenje je,da je ta ''nevinost duse''mnogo bitnija nego himen.Kada neiskvarenu osobu,koja je dobra,iskrena,plemenita,veruje ljudima jer misli da svi kao ona povredi neko tako zestoko,ona u vecini slucajeva postaje nesto sasvim suprotno od onoga sto je bila do tada.Pita se zasto bas ona,zasto je sve to tako.To je sve zivot,desi se,boli,nauci te necemu i na kraju prodje.Lose je ako se desi naravno,tesko je sigurno,ali desava se nazalost kao i mnoge druge gore stvari.