moje srce
Iskusan
- Poruka
- 6.073
svoja i moja
hehe, ovo mi se jedino svidelo od citave teme...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svoja i moja
De de, znaš na šta sam mislila.
Koje te osobine osvajaju?

nnda..mozda trebam dodati slobodna![]()
fina...dobra....lepa i pametna.................
fina...dobra....lepa i pametna.................[/QUO
Vi'š kako ti imaš uopštene kriterijume.Ti ćeš odma' da nađeš sebi jednu idealnu- takvih bar devojaka na svakom koraku!:grin:
E,to ne može da se zna,dok ne upadneš u neku gadnu životnu situaciju...svakako bih voleo čvrstu i lojalnu osobu,ali pametni se oslanjaju na sebe,a oni koji moraju na druge...ne očekujem bog zna šta,mada žene od kojih ništa ne očekuješ obično najviše urade za tebe,a tvoja ne smatra da treba da radi išta,pošto naravno,smatra da postojiš zbog nje.Ček' malo, a psiho kvaliteti?![]()

Žena ljubitelj povrća, mrzitelj slatkiša, koja voli život stojeći i pristojna....koja ume da sedne na zemlju i da priča sa decom....

Pa ako je ozbiljno pitanje, dobro. Volim: da zna sta hoce, a sta nece; mnogo je ambivalentnog zenskog sveta danas. One tradicionalne a danas zapostavljene vrline su uvek pozeljne: da je vaspitana, iskrena, da voli decu, da ne koristi ruzne reci, pogotovo ne pred decom, da ne pusi, ne pije (mnogo). Zatim da ne voli mnogo da eksperimentise u krevetu, da ne precenjuje seks, poljupce i tako te gluposti vec da ume da ceni vrednost neopipljivog. Da zna da kuva i naravno da prihvata muskarca takvog kakav je a ne da ga odma merka ko neki projekat koji ce tek u buducnosti liciti na nesto sto joj je po volji.
Covece ceo pasus, a nisam ni poceo o fizickom izgledu. Nikad se ja necu ozeniti.![]()

Znači, ti si ženoljubac sa jako visokim kriterijumima!![]()
ops:
ops:Da nemam šta prigovoriti?Sve je rečeno u naslovu.![]()
Izjasnite se, kakva je to žena kojoj Vi nemate šta da prigovorite?
Od psihičkih do fizičkih kvaliteta!!!
Fatcat: Odusevio si me svojim komentarima!!! Duhovitost na prirodno...fali ovde i to puno, narocito kad ovi poljuljani tiposi od oko 40-ak+ kao Karlito nasli sebi malo prostora za "dokazivanje" po stare dane a jedino na sta misli mu je malo ****** koja mu je poslednjih 40 god misaona imenica...
Svaka cast pa makar si i zensko! Ja te volim!![]()
ops: Mada mislim da je i zenama prilicno bitan iako nece da priznaju. Malo je onih sto mogu da odole lepom licu. 
Ma nemoj da se čudiš...postavljačica je popila previše vina,pa kad je videla da je njen neće pijanu,postavila dve teme...kad je bal...:rolleyes:Jeste li primetili da postoje dve teme na istu....temu.
Evo šta sam tamo već napisao:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5997081&postcount=43
Ma nemoj da se čudiš...postavljačica je popila previše vina,pa kad je videla da je njen neće pijanu,postavila dve teme...kad je bal...:rolleyes:![]()
Haha...dobar si.Hm, nemoj da uskačeš sebi u stomak...
tamo na jednom mestu si dao njen fotorobot kao poželjan...rekao sam dovoljno