Savremeni muškarci- idealna žena, po Vašoj meri?

De de, znaš na šta sam mislila.
Koje te osobine osvajaju?

Pa ako je ozbiljno pitanje, dobro. Volim: da zna sta hoce, a sta nece; mnogo je ambivalentnog zenskog sveta danas. One tradicionalne a danas zapostavljene vrline su uvek pozeljne: da je vaspitana, iskrena, da voli decu, da ne koristi ruzne reci, pogotovo ne pred decom, da ne pusi, ne pije (mnogo). Zatim da ne voli mnogo da eksperimentise u krevetu, da ne precenjuje seks, poljupce i tako te gluposti vec da ume da ceni vrednost neopipljivog. Da zna da kuva i naravno da prihvata muskarca takvog kakav je a ne da ga odma merka ko neki projekat koji ce tek u buducnosti liciti na nesto sto joj je po volji.
Covece ceo pasus, a nisam ni poceo o fizickom izgledu. Nikad se ja necu ozeniti. :lol:

Ček' malo, a psiho kvaliteti?:D
E,to ne može da se zna,dok ne upadneš u neku gadnu životnu situaciju...svakako bih voleo čvrstu i lojalnu osobu,ali pametni se oslanjaju na sebe,a oni koji moraju na druge...ne očekujem bog zna šta,mada žene od kojih ništa ne očekuješ obično najviše urade za tebe,a tvoja ne smatra da treba da radi išta,pošto naravno,smatra da postojiš zbog nje.

Pa ako je ozbiljno pitanje, dobro. Volim: da zna sta hoce, a sta nece; mnogo je ambivalentnog zenskog sveta danas. One tradicionalne a danas zapostavljene vrline su uvek pozeljne: da je vaspitana, iskrena, da voli decu, da ne koristi ruzne reci, pogotovo ne pred decom, da ne pusi, ne pije (mnogo). Zatim da ne voli mnogo da eksperimentise u krevetu, da ne precenjuje seks, poljupce i tako te gluposti vec da ume da ceni vrednost neopipljivog. Da zna da kuva i naravno da prihvata muskarca takvog kakav je a ne da ga odma merka ko neki projekat koji ce tek u buducnosti liciti na nesto sto joj je po volji.
Covece ceo pasus, a nisam ni poceo o fizickom izgledu. Nikad se ja necu ozeniti. :lol:

Fatcat: Odusevio si me svojim komentarima!!! Duhovitost na prirodno...fali ovde i to puno, narocito kad ovi poljuljani tiposi od oko 40-ak+ kao Karlito nasli sebi malo prostora za "dokazivanje" po stare dane a jedino na sta misli mu je malo ****** koja mu je poslednjih 40 god misaona imenica...

Svaka cast pa makar si i zensko! Ja te volim! :heart:

za Vodilju..Šta te je tu odusevilo toliko..Sto je naveo sijaset kriterijumam koje mora da ispunjava a On..On nista..njega ona samo treba da prihvati takvog kakva jeste ..cak i da ne pomisli da pokusa da ga menja niti da trazi ista od onog sto je on njoj namenio..Toliko o muskarcima...ali ok .lepo je da mastaju i sanjaju zenu iz glave a ne iz zivota..Onakva kakva jeste i da joj ne namecu nista vec da je prihvate takvu kakva jeste..Moze li to ..?

Sve je rečeno u naslovu.;)

Izjasnite se, kakva je to žena kojoj Vi nemate šta da prigovorite?
Od psihičkih do fizičkih kvaliteta!!!
Da nemam šta prigovoriti?
Psiho: da je kadra ostati kada je loše i otići kada sam loš. Što je tako retko, ili ja loše vidim.
Fizički ne zakeram, jer nemam neku predodređenu sliku u koju se izgled žene mora uklopiti.

Fatcat: Odusevio si me svojim komentarima!!! Duhovitost na prirodno...fali ovde i to puno, narocito kad ovi poljuljani tiposi od oko 40-ak+ kao Karlito nasli sebi malo prostora za "dokazivanje" po stare dane a jedino na sta misli mu je malo ****** koja mu je poslednjih 40 god misaona imenica...

Svaka cast pa makar si i zensko! Ja te volim! :heart:

Kako to mislis zensko, bre! :x
Salu na stranu, nisam bas razumeo ovaj komentar o Karlitu (ima tu nekih zvezdica :rolleyes:.). Cini mi se da covek hoce malo da razbije monotoniju ovog foruma; promet ovde i nije neki. A nije lose malo svratiti jer recimo tamo na politici sta god beknes prilepe ti neku etiketu ('zutu' ili 'crvenocrnu').
Ono sto sam napisao sam i mislio samo kao sto rekoh nisam ni pomenuo fizicki izgled, a on je obicno u startu uslov bez kojeg se ne moze. To je prokletstvo nas muskih. :oops: Mada mislim da je i zenama prilicno bitan iako nece da priznaju. Malo je onih sto mogu da odole lepom licu. :cool:

Back