Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
ja imam njegovu sliku a ti njegovo srce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dodao sam i psihichke kvalitete.
Ispod linqova.
Iza plusitja.
Chitaj pazljivije Tara.
Mala,crna,visoka do metar i šezdeset,zgodna,trojčica...ima li takva za mene?

Mislim da se to uklapa u opis..(nemaodgovarajucegsmajlija)A je l bi moglo 173/58...?! PsihiĆki stabilna.
nnda..mozda trebam dodati slobodnaEto, viš' kako je savršenstvo tu negde!!! :grin:
Gde sam pogrešio,prijatelju?viđe qurca u slamnom šeširu....![]()
Baš si surov,Džordži...a meni se sve više takve dopadaju.nnda..mozda trebam dodati slobodna![]()

Nisu mi vise zanimljive..sve ista prica..kao neki flert a citam ih k'o knjigu..one kao bi..al da mi ne..u know what i meanBaš si surov,Džordži...a meni se sve više takve dopadaju.![]()
E...u pravu si...na ''politici'' su prave ribe...ne vide se,samo osetiš po popup-ovima na ekranu kako startuju,ne mož' da isprazniš PP.:-(Nisu mi vise zanimljive..sve ista prica..kao neki flert a citam ih k'o knjigu..one kao bi..al da mi ne..u know what i mean

Ko je tebi kriv što su te kljukali vitaminima i ribljim uljem,pa si porasla više nego što treba?:?...inače,šumske jagode su najslađe povrće na planeti.a vidi karlita sto ima metar i sumsku jagodu![]()
![]()

.ma ko lud sam za politikomE,pa zato ti imaš 25...a ja 40...al' hvala na dobrim namerama.Pazi se ko te startuje na politici..to shto neko kaze da je znesko tamo,moz da bidne al ne mora da znahi![]()
Ni Banshee me neće ubediti da je gay=O.K.Vece grudi..manja guza..oko 175cm..do 60kg..sto se tice psihickih kvaliteta nesto ovako
![]()

Ček' malo, a psiho kvaliteti?Mala,crna,visoka do metar i šezdeset,zgodna,trojčica...ima li takva za mene?
Ček' malo, a psiho kvaliteti?![]()