- Poruka
- 9.306
Može 9...da budeš ko Jug Bogdan?idealna je ona koja mi rodi 3 sina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može 9...da budeš ko Jug Bogdan?idealna je ona koja mi rodi 3 sina
Može 9...da budeš ko Jug Bogdan?
Pu,pu...nemoj da mu daješ takve ideje...mi idemo u Evropu.:rolleyes:pa po jednog na svaku važniju raskrsnicu i pred crkvu,
da recituju "daj mi paru da ti bog da..."
pa da vidiš kad stari Jug Bogdane razvije biznis...
Mi idemo, a oni nek ostanu ovde.Pu,pu...nemoj da mu daješ takve ideje...mi idemo u Evropu.:rolleyes:
mada, da se ne zavaravamo, idealna osoba ne postoji....
Original postavio Karlito
Ma nemoj da se čudiš...postavljačica je popila previše vina,pa kad je videla da je njen neće pijanu,postavila dve teme...kad je bal...
Aaa..dušo,nisi ti u pitanju,izvini zbog off-a!Nisam ja postavila dva puta istu temu!
Inače, inspiracija za ovu je bila konstantno pridikovanje nama ženama, kako ne razumemo vas muškarce i kako previše zakeramo. Pa, reko' aj' da vidimo kakva je to žena koja Vas, cenjene muškarce, nikad ne bi iznervirala.
p.s. shvatam koliko je to nemoguće, ali što da se malo ne zanosite?![]()
Jednostavno...da vam damo da birate između 100 muškaraca,vi ćete naći samo 5-6 koji vam se sviđaju...ostalih 90 i kusur mogu da izvrše harikiri ili se zamonaše...a tih 5-6 će naravno,jer im se može da postavljaju bezvezne zahteve...a idealna žena ne postoji,vreme nas menja na gore,kriterijumi se menjaju,slika u ogledalu se krivi...za deset godina postajemo mnogo drugačiji i stariji,oni koje smo voleli do juče postaju stranci...gde je greška?...nema je.Priroda nas je takve stvorila.
Jok ja...ali tih 5% je jako malo...moraćete da spuštate kriterijume.pa sta bi ti?da se zeni(pa i tvojoj)svide svih 100?![]()
idealna je ona koja mi rodi 3 sina
I da ima dobre sise da podoji cetvoricu.....
Hehe...pa vizuelni utisak kod mene traje par sekundi...Stekao si jos jednog prijatelja i istomisljenika na Savremenom...a gde nestade ono..pametna,smerna i ostalo..:wink:
Može i obrnuto...s tim što tim ostalima sise i dupe neće doći na red.Nisi jedini vizualac..muskarci su takvi..prvo sise i dupe, pa posle moze i ostalo...