Postovanje kolege, da li neko ima ispite ili konsultacije za 2.1 i 2.2 iz junskog ili oktobarskog roka?
Ako ima posaljite na dejanmekic92@gmail.com
Hvala unapred.
Ako ima posaljite na dejanmekic92@gmail.com
Hvala unapred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poštovana koleginice, da li je možete poslati i meni na mail ljiljana.radenkovic@gmail.com ? Hvala Vam unapred.Pozdrav, ja je imam u pdf-u, mogu vam poslati na mail. Imam i štampano, u spirali, ja sam položila tako da mi nije više potrebna![]()

Posaljite mi mail da Vam prosledim sve sto imam za 2.9
Molim Vas da mi posaljete materijal sa konsultacija za 2.6. na mejl zoricamraovic@yahoo.com. Hvala unapred
Zdravo. Da li bi i meni mogli da pošaljete u pdf-u. Mejl- acaterzic94@gmail.comPozdrav, ja je imam u pdf-u, mogu vam poslati na mail. Imam i štampano, u spirali, ja sam položila tako da mi nije više potrebna![]()
Zdravo. Da li bi i meni mogli da prosledite na mejl literaturu za ovlašćenog računovodju? Bio bih vam veoma zahvalan. Pozdrav acaterzic94@gmail.comPoslacu vam sve u mailu
Ako možete i meni da pošaljete sve što imate od literature za Ovlašćenog računovodju bio bih Vam mnogo zahvalan. E-mail acaterzic94@gmail.comPoslala sam Vam
Da li možete da mi pošaljete na e-mail acaterzic94@gmail.comMaterijal 2.6;2.7;2.8;2.9 skripte i rokove prethodne.
Ko je zainteresovan u inbox!
Poslala,PozdravAko možete i meni da pošaljete sve što imate od literature za Ovlašćenog računovodju bio bih Vam mnogo zahvalan. E-mail acaterzic94@gmail.com

Ostavite mailPozdrav, prijavila sam ispit 2.7. za ispitni rok decembar 2021. pa me interesuje da li mozda neko prodaje knjigu za taj predmet - ACCA Finansijski menadzment i kontrola, i da li mozda neko ima primere testova iz prethodnih godina?
Hvala svima unapred![]()
Molim Vas i meni da prosledite na cavors@gmail.comDa li mozete da mi posaljete materijal za 2.9. na mejl zoricamraovic@yahoo.com
Molim Vas i đeni na cavors@gmail.com
Molim Vas i na cavors@gmail.comPoštovana Gordana,
Bila bi mi dragocena Vaša pomoć u vezi literature za polaganje ispita 2.9.(Revizija i interna kontrola)
Prijavio sam ga za oktobar, naravno u škripcu sam sa vremenom i mnogo bi mi značila neka"prečica".Hvala unapred.
e-mail: vladica.dincic1980@gmail.com
Koleginice i ja treba sada da polazem 1.8 pa ako nabavite nesto posaljie na mail pepi016@gmail.comKOLEGE DA LI JE NEKO POLAGAO 1,8? KAKAV JE TEST?
Postovana da li mozete i meni poslati na email m.stojanovic1@yahoo.comPozdrav, ja je imam u pdf-u, mogu vam poslati na mail. Imam i štampano, u spirali, ja sam položila tako da mi nije više potrebna![]()