igorgre
Početnik
- Poruka
- 4
Kolege, nameravam da polazem ispite u ove godine pa ako neko moze da mi posalje literaturu. Predmeti od 2.1 do 2.9 ko sta ima. Hvala unapred
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poštovana,Pozdrav svima, ja imam da ponudim od 1.1 do 1.5 skoro sve, ako nekome treba nesto ostavite mail ili pisite na moj milka.marjanovic89@gmail.com
Meni bi trebala pitanja sa resenjima za 1.9. Da uporedim sa ovim sto ja imam. Pa bih zamolila ako neko ima da podeli. Puno srece svima
Poštovana,Saljem, pozdrav
Gordana, da li bi mogli i meni da prosledite sve sto imate za 2.1. I 2.2 na mail bojana.v2014@gmail.com?Poslala![]()
Grupa je ugasena pre nekih mesec dana...Kolege, molim vas za informaciju na kojoj fb stranici se mogu naci skripre, testovi?
Hvala
Draga Dina, Jako biste mi pomogli ako biste mi poslali skripte za 2.6. Nemam predstavu kako izgleda taj ispit, niti kako da ga spremam. Moja adresa je jelenauzice@yahoo.com. Hvala unapred!!!Materijal 2.6;2.7;2.8;2.9 skripte i rokove prethodne.
Ko je zainteresovan u inbox!
Na online ispitu nema zadataka,bar je tako bilo na ispitu 2.9 u decembru i martuPozdrav drage kolege,
Imam jednu nedoumicu u vezi polaganja ONLINE ispita gde se rade zadaci,da li je neko izlazio, posto u pravilniku pise da povrsina ispred nas bude cista sto znaci nema digitrona,papira olovke kako onda da izracunamo?
Milka mozete li mi proslediti literaturu na ivanabris@ptt.rs. Hvala
Pozdrav Gordana,Poslala![]()
Draga Dina,Materijal 2.6;2.7;2.8;2.9 skripte i rokove prethodne.
Ko je zainteresovan u inbox!
Cao,Poštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Pozdrav Gordana da li mozete i meni da prosledite materijal za 2.6 mail je vesnanovakovic99@gmail.com. Hvala unapredOstavite mail pa cu Vam poslati sve sto imam
bokagojkovic@gmail.comPozdrav Gordana da li mozete i meni da prosledite materijal za 2.6 mail je vesnanovakovic99@gmail.com. Hvala unapred
ok,hvala na informacijiNa online ispitu nema zadataka,bar je tako bilo na ispitu 2.9 u decembru i martu
Zdravo Claudia12,
Poštovana,
Da li možete da mi pošaljete pitanja za 1.2?
Hvala puno unapred
Mail: mymedolino@gmail.com
Poštovanje,
da li biste mogli da mi prosledite materijal iz navedenih ispita, kao i informacije istih ?
ljiljana.radenkovic@gmail.com
Da li bi i meni mogli da prosledite skiripte i testove na bojana.v2014@gmail.comPoštovanje,
da li biste mogli da mi prosledite materijal iz navedenih ispita, kao i informacije istih ?
Poštovana,
Da li možete da mi pošaljete pitanja za 1.2?
Hvala puno unapred
Mail: mymedolino@gmail.com
Poštovanje,
Da li bi i meni mogli da prosledite skiripte i testove na bojana.v2014@gmail.comPoštovanje,
Mirjana,
hvalaaa, marijamediprom@gmail.comPozdrav, ja je imam u pdf-u, mogu vam poslati na mail. Imam i štampano, u spirali, ja sam položila tako da mi nije više potrebna![]()