Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
trebaju mi knjige za 2.3, 2.4 i 2.5 ili da ih kopiram . dobro bi dosle i kakve skripte i prethodni testovi ako ih neko poseduje. ko je raspolozen moze ih poslati na rasgor@eunet.rs
pozdrav svim kolegama

rado bih ti pomogla, medjutim, meni su pogresnu knjigu prodali. prodali su mi za ispit 1.7 (upravljanje kadrovima i sistemima), a ne 2.3 (upravljanje kadrovima). knjiga je nova i zbog toga sada test ima drugaciju formu. pitanja koja su bila u ovom roku sam napisala, a i kolega Zes je okacio na mediafire. pogledaj pretodne stranice. moguce da knjiga postoji u univerzitetskoj biblioteci. trebalo bi se raspitati.

Izvini BB pn, nisam videla da si napisala.

Ma nije problem, nemas potrebe da se izvinjavas.

Znam da sve nas ovo nervira...nego kao racunam da barem mi na forumu treba jedni drugima da verujemo.
Ja sam za ispite u decembru prosle godine zvala 27. januara (ove godine) i gospodja koja se javila mi je tako drsko odgovorila da mi ne moze reci rezultate i da cu do kraja meseca dobiti na kucnu adresu. I stvarno, dobila sam ih 30. januara - da siznes...ali moze im se. Znam ljude koji su dobili 2. i 3. februara.
Ostaje nam samo da cekamo ...........:whistling: i da se nerviramo :besna:

ako se vec na rezultate ceka toliko dugo, treba odmah posle ispita da "okače" na sajt srrs rešenja testova, a potom i rezultate ispita.
što bi rekla jedna "romkinja" na ytube ipak je ovo neki 18. vek, a ne da ih zove nas xy svaki dan.
da - - - meni su par dana posle ispita rekli da su rezultati 30-35 dana od dana odrzavanja ispita.

Back