Pa jos jutros sam pogledala da li ima nesto novo iz 2.8 pre nego sto sam postavila to pitanje! 
Hvala i tebi Zes i onome ko ti je ovo poslao!

Hvala i tebi Zes i onome ko ti je ovo poslao!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi, ima li neko jos nesto iz kadrova, ali za ovlascenog racunovodju?? potrudicu se da prekucam pitanja ispitnog tipa iz njige i odgovore, pa ih saljem. kao sto neko rece, u knjizi pise da ce biti 5 pitanja po 20 bodova. videcemo.![]()
kako to sad 5 pitanja za 1.7. ima li neko bar ideju kako ce to da izgleda?![]()
sada se koristi nova knjiga. u njoj pise da ce biti 5 pitanja, koja nose po 20 poena. potrudicu se da prekucam ta pitanja danas, pa ih saljem da bi ljudi imali predstavu kakva pitanja ce otprilike biti. ako uspem i odgovore....saljem.
ne znam kakva je prethodna knjiga bila, ali po pitanjima koja sam videla da su bila u prethdnim rokovima, shvatam da je ova sada sasvim drugacija.
ako nekome trebaju odgovori iz kadrova koji se nalaze u knjizi, neka se javi. prekucavanje je u toku, pa mogu da saljem deo po deo, pre nego sto posaljem Zesu...
Koleginice, jel ste vi presli sva ispitna pitanja ili otprilike pretpostavljate sta ce biti?
sada se koristi nova knjiga. u njoj pise da ce biti 5 pitanja, koja nose po 20 poena. potrudicu se da prekucam ta pitanja danas, pa ih saljem da bi ljudi imali predstavu kakva pitanja ce otprilike biti. ako uspem i odgovore....saljem.
ne znam kakva je prethodna knjiga bila, ali po pitanjima koja sam videla da su bila u prethdnim rokovima, shvatam da je ova sada sasvim drugacija.